Beharangozó 2017. augusztus 17., csütörtök

Zárt kapuk mögött játszunk szombaton

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága ismét stadionbezárással sújtotta az Újpestet, a lila-fehérek pedig nem éltek a fellebbezés jogával. Ennek megfelelően a csütörtöki napon hivatalosan is eldőlt, zárt kapus lesz az ÚFC - DVTK mérkőzés. A már megvásárolt belépőjegyek visszaválthatók.

Zárt kapuk mögött játszunk szombaton


A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága csütörtök délelőtt megküldte az Újpestnek a végleges határozatát a zárt kapus hazai mérkőzéseikkel kapcsolatosan - írja az Újpest FC hivatalos weboldala. A többesszám indokolt, hiszen a döntés nem csak a soron következő, DVTK elleni hazai mérkőzésüket érinti, hanem a szeptember elején esedékes, Puskás Akadémiával szembeni összecsapásukat is.

Mint írják, a Budapest Honvéd elleni mérkőzésük után kiszabott vétséget a Paksi FC - Újpest FC mérkőzésünk után, 2017. július 18. napján jogerős FEB határozatban kiszabott felfüggesztett NB I.-es bajnoki mérkőzés nézők nélkül, zárt sportlétesítményben történő rendezés hatálya alatt kapták, így klubuknak egymás után két zárt kapus büntetést kell végrehajtania.

Ennek értelmében a Szusza Ferenc Stadion bejáratai a jövőben az Újpest FC - DVTK (2017. augusztus 19.) és az Újpest FC - Puskás Akadémia (2017. szeptember 09.) elleni bajnoki mérkőzés alkalmával maradnak zárva szurkolóik előtt.

A DVTK Shopban vásárolt belépőjegyek a shopban, a Ticket Expressnél vásárolt belépők szintén a vásárlás helyszínén válthatók vissza. Aki viszont a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolt, annak semmi dolga nincs, mert a jövő héten automatikusan visszautalják számlájára az összeget.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az MLSZ Fegyelmi Szabályzata nem tartalmaz olyan rendelkezést, mely alapján - akár korlátozott számban - vendégszurkoló részt vehetne a mérkőzésen. Ugyanakkor a szövetség tájékoztatása szerint megfontolják majd, hogy a jövőben beemelik a Fegyelmi Szabályzatba az UEFA FSZ vonatkozó részét.

A 20 óra 30 perckor kezdődő találkozót az M4 Sport Televízió élőben közvetíti.