Beharangozó 2017. augusztus 17., csütörtök

"A labdarúgás a szurkolókért van"

Az OTP Bank Liga hatodik fordulójában zárt kapus mérkőzésen lesz az Újpest vendége a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon ezúttal Bódog Tamás és Nagy Tibor válaszolt az újságírók kérdéseire.

"A labdarúgás a szurkolókért van"

OTP Bank Liga 6. forduló

2017. augusztus 19., szombat
20:30 Újpest FC - Diósgyőri VTK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Bódog Tamás: - Érdekes mérkőzés lesz, hiszen a labdarúgás a szurkolókért van. A szabállyal nem tudunk mit kezdeni, de ez egy szerencsétlen helyzet, hiszen Magyarországon azért küzdünk, hogy minél több néző jöjjön be a stadionokba. Mindenki panaszkodik, hogy nincsenek szurkolók, közben a vétlen csapat drukkereit is megbüntetik azért, amit a másik klub szimpatizánsai követnek el. Ez számomra furcsa és némiképp felfoghatatlan. Nem tudom, mi lenne a jó megoldás, de nem tudunk mit tenni ellene. Az idei évben az Újpest egy erős és jó csapat lett, egy taktikailag jól felkészített gárdával fogunk találkozni. Nekik is megvannak az erősségeik, de megvannak a gyengéik is. Van egy jó csatáruk Novothny Soma személyében és a széleken is gyors embereik vannak. Igyekeznek ők is támadó futballt játszani. Jó meccsre számítok, mert aránylag hasonló felfogásban játszik a két csapat.

Információk

  • A mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik, erről korábbi cikkünkben már beszámoltunk. 
  • A találkozót az M4 Sport televízió élőben közvetíti.
  • A Szinva teraszon várjuk azokat is, akik a helyszínen szerettek volna szurkolni. 
  • A 6. forduló programja ide kattintva olvasható. 
  • A mérkőzés játékvezetője Vad II István lesz