Beharangozó 2019. november 18., hétfő

Budapestre utazó szurkolóink figyelmébe

Az OTP Bank Liga 13. fordulójában Budapesten, az Illovszky Rudolf Stadionban játszik a DVTK az Újpest ellen szombaton 19:30-tól. A találkozóra elővételben és az interneten olcsóbban válthatók a belépőjegyek.

Budapestre utazó szurkolóink figyelmébe


OTP Bank Liga 13. forduló

2018. november 23., szombat
19:30 Újpest FC - Diósgyőri VTK

Jegyárak

A vendégszektorba szóló belépőjegyek meccsnapon, helyszíni vásárlás esetén 1700 forintba, elővételben a DVTK Shopban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 1000 forintba kerülnek. 

Jegyvásárlás

A belépőjegyek hétfőtől elővételben az interneten, valamint személyesen Miskolcon, a DVTK Shopban is megvásárolhatók. A helyszínen a mérkőzés napján 18 órakor nyitnak ki a pénztárak.

A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken Diósgyőrhöz hasonlóan az Újpest FC-nél sem szükséges névre szóló jegyet váltani és szurkolói kártya sem kötelező a jegyvásárláshoz. 

A szervezők azonosításra alkalmas arcképes igazolványt (személyi igazolvány, útlevél, stb., kiskorúak esetében: diákigazolvány) kérhetnek a személyes jegyvásárláskor.

Helyszín

Illovszky Rudolf Stadion (1139 Budapest, Fáy u. 58. )

Beléptetés

Az Illovszky Rudolf Stadion vendégszektorának kapui a mérkőzés napján 18 órakor, a vendégpénztárakkal egyidőben nyitnak ki.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről.

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben - a mérkőzés kezdete előtt 60-90 perccel - érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Rendőrségi közlemény

Tartalmi változtatás nélkül közöljük a BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányság  tájékoztatóját.

Tisztelt szurkolók!

2019. november 23-án 19.30 órai kezdettel kerül megrendezésre az Újpest FC - DVTK NB I.-es bajnoki labdarúgó mérkőzés a Budapest, XIII. kerület, Fáy u. 58. szám alatt található Illovszky Rudolf Stadionban. 

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a szurkolók kísérését tervezzük az M3-as autópálya Kerekharaszti pihenőhelyétől, a Fáy úti vendégbejárathoz, illetőleg biztosítjuk a Fáy út és Csizma út lezárt részén a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük a szurkolókat a mérkőzés napján 17:00 óra és 17:20 óra között az M3-as autópálya Kerekharaszti pihenőhelyén gyülekezzenek, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük. A konvoj legkésőbb 17.30 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendben be tudjanak lépni szektorukba.

Kérjük, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, azok a Váci úton, a Röppenytű utca és a Frangepán út felől, a Fáy úton lévő lezárt területen parkolják le a gépkocsikat. 

Köszönjük megértésüket!

BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányság

DVTK Shop nyitvatartás

hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva