Beharangozó 2019. október 14., hétfő

Jegyek a DVSC - DVTK mérkőzésre

Az OTP Bank Liga 9. fordulójában Debrecenben lép pályára a DVTK labdarúgó csapata. A vendégszektorba szóló belépők az interneten már megvásárolhatók, a DVTK Shopban kedden déltől kaphatók.

Jegyek a DVSC - DVTK mérkőzésre


OTP Bank Liga 9. forduló

2019. október 19., szombat
17:00 Debreceni VSC - Diósgyőri VTK

Jegyárak

A vendégszektorba szóló belépőjegyek elővételben 1300 forintba kerülnek. A mérkőzés napján a belépőket a Nagyerdei Stadion vendégpénztárában 1600 forintért lehet megvásárolni.

Jegyvásárlás

A belépőjegyek elővételben az interneten, valamint kedden déltől személyesen Miskolcon, a DVTK Shopban is megvásárolhatók. 

A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken Diósgyőrhöz hasonlóan Debrecenben sem szükséges névre szóló jegyet váltani és szurkolói kártya sem kötelező a jegyvásárláshoz. Kérjük ugyanakkor, hogy azok, akik rendelkeznek szurkolói kártyával, a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigyék magukkal. 

Helyszíni jegyvásárlás

A vendégpénztár a helyszínen mérkőzésnapon 13 órakor nyit ki. 

Parkolás

A DVTK szurkolói a Nagyerdei körút felől megközelíthető szervízúton, valamint a stadion közvetlen környezetében található utcákban tudnak parkolni. 

Helyszín

Nagyerdei Stadion: 4012 Debrecen, Nagyerdei körút 12.

Nyitvatartás

DVTK Stadion jegypénztár
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Debrecenbe utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.