Beharangozó 2019. február 22., péntek

"Idén is döntőt akarunk játszani"

A Magyar Kupa elődöntőjében lép pályára hazai környezetben a DVTK női labdarúgó csapata vasárnap 15 órától. A találkozónak a DVTK Stadion ad otthont, a belépés ingyenes. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A mérkőzés előtt sajtótájékoztatót tartottunk, amelyen Fórizs Sándor és Tóth Alexandra válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Idén is döntőt akarunk játszani"


Förch Női Magyar Kupa, elődöntők

2019. február 23., szombat
17:00 Ferencvárosi TC - ETO FC Győr

2019. február 24., vasárnap
15.00 Diósgyőri VTK - Haladás-Viktória FC


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Rádió M-en, a Csillagpont Rádióban és az Európa Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Nemzeti Sportban és Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fórizs Sándor: - Nagy reményekkel várjuk a vasárnapi Magyar Kupa elődöntőt. A lányok mindent elkövettek a felkészülés során, hogy jó formába kerüljenek. Az edzőmérkőzéseken jól játszottunk, és eredményesek voltunk. Ugyanezt várom most is a csapattól. Remélem, hogy sok szurkoló kilátogat majd a stadionba. Mindent el fogunk követni, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is kupadöntőt tudjunk játszani.

Információk

  • A mérkőzésnek a DVTK Stadion ad otthont, a belépés ingyenes. 
  • A DVTK szurkolói számára a stadion napos oldala lesz megnyitva.
  • A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.