Beharangozó 2018. január 9., kedd

Átlépni a saját árnyékot

A DVTK Jegesmedvék lehet az első csapat, amelyik megnyeri a magyar és szlovák klubok számára kiírt Visegrád Kupát. A döntő első mérkőzését Miskolcon rendezik szerdán 19 órától, az ellenfél a HK Nitra csapata, míg a visszavágót január 23-án rendezik Nyitrán.

Átlépni a saját árnyékot

Visegrád Kupa-döntő, 1. mérkőzés

2018. január 10., szerda (Miskolci Jégcsarnok)
19:00 DVTK Jegesmedvék - HK Nitra

A mérkőzésre még kapható (elsősorban állóhelyre szóló) belépőjegy. A találkozó napján kinyitnak a pénztárak.

Az “odavágó” előtt Mikael Tisell, a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője és Magosi Bálint, a DVTK Jegesmedvék csapatkapitánya válaszolt az újságírók kérdéseire.

- Mindenekelőtt bízom benne, hogy jó mérkőzést láthatnak a jégcsarnokba kilátogató szurkolók! - nyilatkozta Mikael Tisell. - Ugyanakkor abban is bízom, hogy a szurkolók tudják, egy kiváló csapat ellen játszunk a Visegrád Kupa döntőjében. Még azt is megkockáztatom, hogy a legjobbal, akivel eddig találkoztunk. Hat kemény harmad vár ránk, és ha a zsolnaiak és a poprádiak meg tudták szorítani a szlovák Extraligában a nyitrai csapatot, akkor nekünk is sikerülhet, hiszen előbbieket már legyőztük.

- Nagyon izgatottak vagyunk, erre a párharcra várunk, mióta bejutottunk a Visegrád Kupa döntőjébe - mondta el Magosi Bálint. - Nagyon egyszerűen és elszántan kell játszani az egyik legjobb szlovák Extraligás csapat ellen, ami nem kis kihívás elé állítja a klubunkat. Ugyanakkor próbáljuk átlépni a saját árnyékunkat, és bizonyítani, hogy tudunk magasabb szinten is jégkorongozni.

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd az Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy összeállítást.

Sajtóakkreditáció

Tájékoztatjuk a sajtó munkatársait, hogy a szokásosnál nagyobb sajtóérdeklődés miatt szigorú akkreditáció kerül bevezetésre. Amennyiben média munkatársként részt kíván venni az eseményen, szándékát e-mailben jelezze a cseke.gabor(kukac)dvtk.eu e-mail címen, legkésőbb 2018. január 10. 14 óráig!