Beharangozó 2016. december 8., csütörtök

Hatalmas az érdeklődés a Winter Classic iránt

Karácsonyi Hoki Buli néven ismét megrendezésre kerül a Winter Classic a budapesti Városligetben. A DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata december 29.-én a MAC Budapest ellen lép jégre. Belépőjegyek még korlátozott számban kaphatók.

Hatalmas az érdeklődés a Winter Classic iránt


Az óriási érdeklődés miatt a miskolci jegyértékesítést a DVTK Jegesmedvék - DAB találkozóig (2016. december 12.) meghosszabbítottuk. 

Mint arról korábban már beszámoltunk, szurkolói buszok is indulnak Budapestre. A buszok megteltek, így biztosan kiváló hangulat várható majd a Városligetben. 

Jegyárak

Klubunk 472 darab belépőt kapott leghűségesebb szurkolói részére, amelyeket kedvezményes, 1500 forintos áron lehet megvásárolni, ezek a C5 és C6 szektorba szólnak.

Amennyiben ez a jegymennyiség nem elegendő, további 50 darab vásárolható a szomszédos C4-es szektorba. Utóbbi tikettek darabja 3000 forintba kerül.

Jegyárusítás

A Miskolci Jégcsarnok pénztára
Hétfő és szerda 17-19 óra között
Hazai mérkőzések harmadszüneteiben

A Miskolci Jégcsarnok gazdasági irodája
Munkanapokon 8:00-16:00 között

Interneten
Emellett a jegyeket a jegyed.hu oldalon is meg lehet vásárolni, ahol további kedvezményeket is igénybe lehet venni. Itt a csoportos kedvezményeken felül csak teljes árú jegyek kaphatók. Arra kérjük a Miskolctól távolabb élő szurkolóinkat, hogy lehetőleg a C szektorok valamelyikébe váltsák meg belépőiket, hogy csapatunk szurkolótábora egy helyen foglaljon helyet a lelátón.