Összefoglaló 2019. május 16., csütörtök

MK: FTC - DVTK 4-3 (2-2)

Az FTC ellen játszott a Förch Női Magyar Kupa döntőjében a DVTK női labdarúgó csapata csütörtökön este. A piros-fehéreknek sajnos a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is be kell érniük a második hellyel, de természetesen egy ilyen meccs után az ezüst is nagyon szépen csillog. Gratulálunk!

MK: FTC - DVTK 4-3 (2-2)


Förch Női Magyar Kupa döntő

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 4-3 (2-2)

Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1200 néző. Játékvezető: Kulcsár Katalin (Baráth Noémi, Révész Csilla)
FTC: Németh J. - Csiki, Rőhberg, Mosdóczi, Aleksić, Fenyvesi, Pusztai, Kocsán, Szabó V., Zldnis, Poljak. Vezetőedző: Dörnyei Balázs
DVTK: Szőke-Nagy - Jáhn., Kiamou, Ficzay, Sandu, Nagy F., Tóth A., Paul, Vachter, Bradić, Barker. Vezetőedző: Fórizs Sándor

Csere: Pusztai helyett Diószegi a 69., Vachter helyett Balázs Cs. a 77., Kocsán helyett Fogl a 84., Csiki helyett Nagy V. a 87. percben.
Sárga lap: Vachter az 55., Rőhberg a 75. percben.
Gólszerző: Csiki (1-0) a 12., Csiki (2-0) a 34., Barker (2-1) a 38., Tóth A. (2-2) a 45+1., Szabó V. (3-2)ba 70., Poljak (4-2) a 72., Bradić (4-3) a 88. percben.


Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - Büszke vagyok a csapatra azért, ahogy játszott. Mindent megpróbáltunk a győzelemért. Sajnos a Ferencvárosnak a kapufáról befelé pattant a labda, nekünk pedig kifelé. Büszke vagyok a szurkolóinkra is, köszönjük, hogy ilyen sokan elkísértek minket Budapestre. Összességében szereztünk egy ezüstérmet, aminek ma még nem tudunk maradéktalanul örülni, de holnap már másképpen fogjuk látni.