Beharangozó 2019. szeptember 8., vasárnap

DVTK tartalék - Eger 2-1 (2-1)

Korbély Kristóf és Mertse Ábel góljával megszerezte első győzelmét, és egyből fellépett a tabella 13. helyére a DVTK tartalék.

DVTK tartalék - Eger 2-1 (2-1)


NB III. Keleti csoport 6. forduló

DVTK tartalék - Eger SE 2-1 (2-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 200 néző. Játékvezető: Horváth Máté (Szilágyi Norbert, Nyerges Zsolt).
DVTK tartalék: Bukrán - Orosz D., Ivánka, Orosz M., Budaházi - Tóth Bo., Ternován P. - Óvári, Zsiga, Mertse - Korbély. Vezetőedző: Vég Csongor.
Eger: Nacsa - Valkay, Farkas K., Antal Zs, Vitelki B., Lőrincz P., Gajda M., Stampf, Debreceni D., Benke N., Pataki V. Megbízott edző: Harmati Péter.

Csere: Stampf helyett Kis G. a 64., Pataki V. helyett Árvai a 72., Mertse helyett Csávás és Farkas K. helyett Pratsler a 82., Zsiga helyett Gönczi a 89., Tóth Bo. helyett Nagy Z. a 90+2. percben.
Sárga lap: Budaházi a 69. percben.
Gólszerző: Korbély (1-0) a 29., Benke (1-1) a 32., Mertse (2-1) a 45. percben.

Kulcspillanatok

28. perc: Korbély Kristóf kapott labdát a 16-os vonalon, ráfordult, és a kapuba helyezett, 1-0

31. perc: Egy jobb oldali beadást fejelt a kapuba Benke Norbert, 1-1

44. perc Mertse Ábel kapott jó labdát, kapura vezette, és értékesítette a helyzetet, 2-1

Edzői értékelések

Vég Csongor: - Gratulálok a csapatnak az első győzelemhez! Egy jó csapat ellen sikerült itthon tartanunk a három pontot. Jó elegyet alkotott ma a rutinos fiatal és a fiatal, de rutintalan játékosok összessége. Nagyon sok helyzetet kidolgoztunk, viszont az egyik negatívuma a mai napnak, hogy kihasználásokban nem voltunk hatékonyak. Ez kis túlzással majdnem meg is bosszulta magát, mert kettő egyes vezetésnél kapusunk ziccert védett. Le kell tudnunk zárni a meccseket, mert erre ma többször is volt lehetőségünk. Azonban voltak ma nehéz pillanataink is, amikor a vendégek magukhoz vették a kezdeményezést, de a szívünk és győzni akarásunk a szenvedős időszakon átsegített minket.

Harmati Péter (megbízott edző): Igazából azt kell, hogy mondjam ezen a mérkőzésen ennyi volt a két csapat közt, ha nem több. Mind akarásban, mind tudásban, mind sebességben, úgyhogy el kell gondolkodjunk hogyan tovább. Természetesen majd az új edző ezt megteszi. Meglátjuk, hogy ki az, aki érdemes erre a csapatra, hogy itt maradjon és ki az aki nem.