Beharangozó 2019. december 11., szerda

Fantasztikus hangulat várható vasárnap

A szerda esti adatok szerint - a bérletesekkel együtt - már több mint 5500 ülőhely gazdára talált a vasárnapi DVTK - FTC meccsre. A hét első három napján minden nap körülbelül 1000 belépőjegy fogyott el, így ha a tendencia megmarad, akkor biztos, hogy a 2019-es esztendő egyik legmagasabb nézőszámát hozza majd el a szezonzáró mérkőzés. Ha te is a helyszínen szeretnél szurkolni, akkor siess, ne hagyd a jegyvásárlást az utolsó pillanatra!

Fantasztikus hangulat várható vasárnap


OTP Bank Liga 16. forduló

2019. december 15., vasárnap
18:00 Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC

A mérkőzésre kísérőikkel együtt - a cikk megjelenésének pillanatáig - több mint 500 általános és középiskolás diák jelezte részvételi szándékát. Ők mindannyian a DVTK vendégeként tekinthetik meg a találkozót. A jelentkezéseket szerda éjfélig várjuk.

Amint arról korábban már beszámoltunk, a DVTK - FTC mérkőzés napján ismét térítésmentesen utazhatnak az 1-es autóbuszon és az 1-es villamoson a találkozóra szóló érvényes szurkolói jeggyel vagy bérlettel rendelkező diósgyőri drukkerek 16:00 és 22:00 között. Kérjük szurkolóinkat, hogy a várható nagy érdeklődés miatt, ha tehetik, akkor hagyják otthon a gépjárműveiket és vegyék igénybe az MVK Zrt. járatait!

A DVTK - FTC mérkőzés kiemelt biztonsági besorolású, ezért a belépők a meccsjegy.mlsz.hu oldalon kizárólag klubkártya birtokában vásárolhatók meg. Személyes jegyvásárláshoz nem kötelező a klubkártya. A DVTK Shopban csütörtökön és pénteken 12 és 18, szombaton pedig 10 és 16 óra között várjuk a szurkolókat. A találkozó napján 8 órakor nyitnak a DVTK Stadion pénztárai.

A belépőjegyekről bővebben korábbi cikkünkben olvashatnak szurkolóink.