Beharangozó 2019. november 25., hétfő

Nézd a meccset a legendákkal együtt!

Az előző években megszokott módon az idei bajnokságban is lehetősége van szurkolóinknak arra, hogy többek között a DVTK legendáival vagy például Aranyosi Péterrel együtt, korlátlan étel - és italfogyasztás mellett szurkoljanak a csapatnak a tavalyi évben az Év Stadionjának választott arénában. Sok szeretettel várjuk vendégeinket a VIP szektorban, a szombati Fehérvár elleni mérkőzésen is!

Nézd a meccset a legendákkal együtt!


A belépőjegy és a bérlet a mérkőzés megtekintésén túl korlátlan étel - és italfogyasztást, valamint egy VIP parkoló helyet tartalmaz a DVTK Stadion nyugati oldalán, a VIP bejárathoz közel.

VIP jegyet vásároló szurkolóinknak a MOL Fehérvár FC elleni mérkőzésen is lehetősége nyílik arra, hogy találkozzanak Miskolc prominens személyiségeivel, vagy a DVTK legendáival és egy üdítő mellett kötetlenül beszélgessenek velük.

VIP jegyek a 2019/2020-as szezonra

Normál jegy (forint)  
Elővételes jegy: 15000
Meccsnapi jegy: 25000

Diákjegy (forint)
Elővételes jegy: 10000   
Meccsnapi jegy: 25000

Nyugdíjas jegy (forint)
Elővételes jegy: 10000   
Meccsnapi jegy: 25000

Online jegyvásárlás

Az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyes jegyvásárlás

Személyesen a DVTK Stadionban (DVTK Shop, jegypénztár) váltható bérlet, belépőjegy.

Nyitvatartás

DVTK Shop
Hétfő-péntek: 12:00-18:00
Szombat (meccsnap): 12:00-19:30
Vasárnap: zárva
Meccsnap: 12:00-18:00

DVTK Stadion jegypénzátára
Meccsnapon: 8 órától