Beharangozó 2019. november 4., hétfő

Jegyek a Honvéd - DVTK meccsre

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lesz a Budapest Honvéd vendége a DVTK labdarúgó csapata. A vendégszektorba szóló jegyek a DVTK Shopban és az interneten is megvásárolhatók. A teljes árú belépők személyes vásárlás esetén 1690 forintba, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 1390 forintba kerülnek.

Jegyek a Honvéd - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 12. forduló

2018. november 9., szombat
19:30 Budapest Honvéd FC - Diósgyőri VTK

Jegyárak

A vendégszektorba szóló belépőjegyek személyes vásárlás esetén 1690 forintba, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 1390 forintba kerülnek. A diák (diákigazolvány felmutatásával) és a nyugdíjas (65 év felett) belépőjegyek egységesen 800 forintba kerülnek. A 10 év alatti gyermekek ingyenes regisztrációs jeggyel látogathatják a mérkőzést.

Jegyvásárlás

A belépőjegyek hétfőtől elővételben az interneten, valamint személyesen Miskolcon, a DVTK Shopban is megvásárolhatók. A helyszínen a mérkőzés napján 16 óra 30 perckor nyitnak ki a pénztárak.

A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken Diósgyőrhöz hasonlóan a Budapest Honvédnál sem szükséges névre szóló jegyet váltani és szurkolói kártya sem kötelező a jegyvásárláshoz. Kérjük ugyanakkor, hogy azok, akik rendelkeznek szurkolói kártyával, a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigyék magukkal. 

A szervezők azonosításra alkalmas arcképes igazolványt (személyi igazolvány, útlevél, stb., kiskorúak esetében: diákigazolvány) kérhetnek a személyes jegyvásárláskor.

Helyszín

Új Hidegkuti Nándor Stadion (1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14.)

Nyitvatartás

DVTK Stadion jegypénztár 
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

Beléptetés

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion vendégszektorának kapui a mérkőzés napján 17 óra 30 perckor, a vendégpénztárak 16 óra 30 perckor nyitnak ki.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről.

Az interneten vásárolt jegyek esetében a szervezők azt kérik, nyomtassák ki, és ezt a lapot hozzák magukkal a szurkolók a mérkőzésre! Kérjük, figyeljenek arra, hogy a vonalkód minden számjegye szerepeljen a kinyomtatott lapon! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll a rendezők módjában beengedi a stadionba.

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben - a mérkőzés kezdete előtt 60-90 perccel - érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait.

Parkolás

A vendégszurkolók parkolása a környező utcákban lehetséges, a szervezők az Asztalos Sándor út, illetve a Salgótarjáni út, Zách utca és Hungária körút közötti részt javasolják a DVTK szurkolóinak. 

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.