Beharangozó 2019. augusztus 30., péntek

"A szurkolókra mindig számíthatott a csapat"

Az OTP Bank Liga 5. fordulójában az FTC vendége lesz a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire.

"A szurkolókra mindig számíthatott a csapat"

OTP Bank Liga 5. forduló

2019. szeptember 1., vasárnap
18:00 Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, a Csillagpont Rádióban és az Európa Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a vasárnapi Nemzeti Sportban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - Három vesztes mérkőzés után a legfontosabb célunk, hogy megszakítsuk a negatív sorozatot. Ha három pontot tudnánk szerezni, az nagyszerű lenne, ha egy pontot, az is jó, de mindenképpen olyan teljesítményt kell nyújtanunk, amire építeni tudunk majd. A Ferencváros kerete olyan erős, hogy két csapatot is ki tudna állítani és mind a kettő esélyes lenne a bajnoki címre, de úgy érzem, hogy a játékosok készen állnak a mérkőzésre. Megértem a szurkolókat. Amióta itt dolgozom, a szurkolókra mindig számíthatott a csapat. Mindig támogattak, és mindenhová elkísértek bennünket. A klubnak három nagyon fontos pillére van jelenleg, az egyik a történelem (a két Magyar Kupa győzelem), amire büszkének kell lenni, a másik a fiatal labdarúgók, akikkel foglalkozni kell, mert ők a klub jövője, a harmadik pedig a szurkolótábor, mert a diósgyőri drukkerek teszik - a többi magyar csapattal összehasonlítva - különlegessé a klubot. Nagyon fognak hiányozni. Hétről-hétre magasabb szinten teljesítettek, mint mi a pályán. Rendkívül fontos, hogy visszatérjenek, de erre csak egy recept van, jobb eredményeket kell elérni.


Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.