Beharangozó 2020. február 18., kedd

Megtelt a kisvárdai vendégszektor

Garantált a nagyszerű hangulat Kisvárdán, mert mind a 264 jegy elfogyott a vendégszektorba. Egyúttal kérjük szurkolóinkat, belépő nélkül senki ne induljon útnak a szombaton 17 órakor kezdődő Kisvárda - DVTK mérkőzésre! A találkozót a televízió nem közvetíti, viszont élőképes közvetítést ad az m4sport.hu, illetve élő, szöveges közvetítés olvasható a DVTK hivatalos csatornáin.

Megtelt a kisvárdai vendégszektor


OTP Bank Liga 22. forduló

2019. február 22., szombat
17:00 Kisvárda Master Good - Diósgyőri VTK

A vendégszektorba (C szektor) szóló belépők mind elfogytak, kérjük jegy nélkül senki ne induljon útnak, mert a vendégpénztár nem nyit ki!

Helyszín

Kisvárda Várkerti Stadion

Beléptetés

Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal.

Az interneten vásárolt jegyek esetében a szervezők azt kérik, nyomtassák ki, és ezt a lapot hozzák magukkal a szurkolók a mérkőzésre! Kérjük, figyeljenek arra, hogy a vonalkód minden számjegye szerepeljen a kinyomtatott lapon! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll a rendezők módjában beengedi a stadionba.

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben - a mérkőzés kezdete előtt 60-90 perccel - érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Kisvárdára utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.