Beharangozó 2020. június 3., szerda

Jegyek az FTC - DVTK meccsre

Az OTP Bank Liga 27. fordulójában az FTC vendége lesz a DVTK labdarúgó csapata. A diósgyőri szurkolók számára a rendező klub 300 belépőjegyet tud biztosítani. A hazai klub döntésének értelmében a 65 év felettiek nem léphetnek be a Groupama Arénába. A vendégszektorba szóló belépőjegyek 2850 forintba kerülnek, amelyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és szerdán 12 órától a DVTK Shopban is megvásárolhatók.

Jegyek az FTC - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 27. forduló

2020. június 7., vasárnap (tv: M4 Sport, online stream: m4sport.hu)
21:05 Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK

Helyszín: Groupama Aréna (1091 Budapest, Üllői út 129.)

Jegyinfó

A jegyvásárláshoz névre szóló regisztráció szükséges. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

A vendégjegyek elővételben egységesen 2850 forintba kerülnek. A belépőjegyeket elővételben - DVTK klubkártya birtokában - az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (az FTC címerére kattintva), valamint személyesen Miskolcon, a DVTK Stadionnál található DVTK Shopban lehet megvásárolni.

Klubkártya a személyes jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Mivel a 65 éven felüliek számára nem engedélyezi az FTC a belépést, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal. 

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitvatartás

DVTK Shop
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-14 óra
vasárnap: zárva