Beharangozó 2019. január 21., hétfő

Kedden a Magyar Kupa bronzért játszik a DVTK Jegesmedvék

Az Erste Liga alapszakaszának győztese, az FTC-Telekom ellen vívja a Magyar Kupa bronzmérkőzését a DVTK Jegesmedvék. A keddi mérkőzésre a belépőjegyek megvásárolhatók onilne és a találkozó helyszínén. A jegyek ára egységesen 1.000 forint, illetve a DVTK Jegesmedvék 2018/2019-es szezonbérlete érvényes a találkozóra. Televíziós csatorna nem közvetíti az összecsapást.

Kedden a Magyar Kupa bronzért játszik a DVTK Jegesmedvék


- Sajnáljuk, hogy nem jutottunk be a Magyar Kupa döntőjébe, de becsületesen, a legjobb tudásunk szerint felkészültünk a bronzmérkőzésre - mondta Glen Hanlon vezetőedző - Minden egyes meccset meg akarunk nyerni, ahol jégre lépünk, nem lesz ez másként ezúttal sem. Vannak hiányzóink, de akik játszani fognak, azok mindent meg fognak tenni a sikerért. Az ellenfelünk egy rendkívűl jó csapat, akik magabiztosan nyerték meg az Erste Liga alapszakaszát, így biztosan önbizalomtól duzzadva érkeznek hozzánk. Érdekes és izgalmas meccset várok.

Magyar Kupa

Bronzmérkőzés

2019. január 22. kedd (Miskolci Jégcsarnok)
17:30 DVTK Jegesmedvék - FTC-Telekom

Jegyinfó

A belépőjegyek megvásárolhatóak a mérkőzés helyszínén, illetve online a jegy.hu oldalon. A jegyek ára egységesen 1.000 forint, illetve a DVTK Jegesmedvék 2018/2019-es szezonbérlete érvényes a mérkőzésre.


 

Közvetítés

A mérkőzést televíziós csatorna nem közvetíti. Magyar nyelvű élő eredménykövetés elérhető lesz a Magyar Jégkorong Szövetség honlapján.