Beharangozó 2018. december 9., vasárnap

Ma hazai pályán a DVTK FUX

A DVTK FUX a Női Röplabda NB I. 11. fordulójában a Palota RSC gárdáját fogadja. Az összecsapás 19:30 órakor kezdődik a Generali Arénában.

Ma hazai pályán a DVTK FUX


Női Röplabda NB I. 11. forduló

2018. december 9., vasárnap
19:30 DVTK FUX - Palota RSC

Toma Sándor: - Az egymást követő két hazai meccsünkön a két nagy riválisunk ellen játszunk. Két hete a TFSE csapatát nagy küzdelemben sikerült legyőznünk, és most a Palota ellen kellene begyűjtenünk a győzelemért járó pontokat. Nagyon fontos számunkra, hogy ezt a találkozót sikerrel vívjuk meg, mert ezzel stabilizálnánk jelenlegi helyezésünket a tabellán. A Palota ellen játszottunk már a Magyar Kupában és a bajnokságban is, és eddig minden alkalommal győzni tudtunk. Vannak apróbb problémáink, betegségek miatt néhanyan hagytik ki edzéseket, de remélem, hogy vasárnapra mindenki harcra kész lesz, és sikerrel oldjuk meg az előttünk álló feladatot. 

Helyszín

Generali Aréna
3529 Miskolc, Görgey Artúr utca 19.

Egymás ellen

A két csapat már összecsapott a bajnokság alapszakaszában. Az október 22-én Rákospalotán lejátszott találkozón egy szettet engedélyeztek a hazaiaknak Toma Sándor lányai.

Női Röplabda NB I. 4. forduló

Palota RSC –DVTK FUX 1:3 ( -20, -22, 23, -22)

Budapest, Károly Róbert Szakközépiskola, 50 néző. Játékvezető: Barabás, Sík.
Palota RSC: Kaltenecker, Halla, Benedek, Misinszki, Mester, Antal, Imreh, Rácz, Kotlárik, Király, Vandlik, Durst (liberó), Magyar (liberó). Vezetőedző: Glózik János.
DVTK FUX: Kiss V., Kovács E., Kiss E., Sitkey M., Szajkó T., Kundrák E. Csere: Dömsödi T., Nagy Zs., Nagy D. Szakmai igazgató: Toma Sándor.