Beharangozó 2019. május 10., péntek

"Az érzelmek és a motiváció a legfontosabb"

A DVTK labdarúgó csapata a Budapest Honvéd vendége lesz az OTP Bank Liga 32. fordulójában. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Az érzelmek és a motiváció a legfontosabb"

OTP Bank Liga 32. forduló

2019. május 10., szombat
17:00 Budapest Honvéd FC - Diósgyőri VTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, a Csillagpont Rádióban és az Európa Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Nemzeti Sportban és Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - Számunkra ismét egy döntő meccs következik. Egy nagyon erős csapathoz utazunk. Elég, ha annyit mondok, hogy korábban a Premier League-ben és a Bundesligában szereplő játékosai vannak a Honvédnak, de nekünk csak egy célunk lehet, hogy begyűjtsük a három pontot. Ha ezt a meccset sikerül megnyernünk, akkor biztos, hogy a kieső zónán kívül töltjük majd az éjszakát. Bízom benne, hogy azt az agresszivitást és intenzitást meg tudjuk ismételni, amit a Vidi ellen mutattunk. A Bajnokok Ligájában is láthattuk, hogy a szezonnak ebben a szakaszában az érzelmek és a motiváció a legfontosabb. Ilyenkor már azon múlnak a mérkőzések, hogy a játékosoknak milyen egyéni döntései vannak, vagy hogy milyen pluszt tudnak hozzátenni a meccshez. Éles szituációkban kell pillanatnyi jó döntéseket hozniuk. A szombati találkozón is ez lesz a legfontosabb.

Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.