Beharangozó 2019. március 29., péntek

Fernando Fernández: Kulcsmérkőzés vár ránk

Budapestre látogat a DVTK labdarúgó csapata az OTP Bank Liga 26. fordulójában szombaton. A piros-fehérek az MTK Budapest vendégei lesznek. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire.

Fernando Fernández: Kulcsmérkőzés vár ránk

OTP Bank Liga 26. forduló

2019. március 30., szombat
17:00 MTK Budapest FC - Diósgyőri VTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Rádió M-en, a Csillagpont Rádióban és az Európa Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Nemzeti Sportban és Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - Mindig jó, amikor egy hosszabb szünet után következik egy mérkőzés, hiszen ilyenkor több idő jut felkészülni az adott ellenfélre. Ebben a két hétben elsősorban a korábban tapasztalt hibák kijavítása volt az elsődleges feladat. A helyzeteink megvoltak az előző három mérkőzésünkön is, most azon kellett dolgozunk, hogy ezeket a helyzeteket gólra tudjuk váltani. Javítani kell ezen a mutatón. Egy fontos kulcsmérkőzés vár ránk egy közvetlen rivális ellen. Most és a következő két fordulóban is olyan csapat ellen játszunk majd, akik hasonló célokért küzdenek, mint mi. Ismerjük a sorsolást, tudjuk, hogy a Haladás és a Kisvárda is otthon játszik, de erősebb riválisokat fogadnak, így nem biztos, hogy pontot fognak szerezni, ezért egy MTK elleni siker nagyon nagy lépés lehetne a céljaink elérése érdekében.

Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.