Beharangozó 2019. március 1., péntek

"A sorsunk a saját kezünkben van"

A bajnokság harmadik körének első meccsén az FTC vendége lesz szombaton az OTP Bank Liga 23. fordulójában a DVTK labdarúgó csapata. A mérkőzés előtt sajtótájékoztatót tartottunk, amelyen Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire.

"A sorsunk a saját kezünkben van"


OTP Bank Liga 23. forduló

2019. március 2., szombat
19:30 Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK

 

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Rádió M-en, a Csillagpont Rádióban és az Európa Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Nemzeti Sportban és Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - Tartom azt, amit a Vidi meccs előtt mondtam. Ha egy ilyen csapat ellen játszunk, akkor ugyanazokra az összetevőkre van szükség. Az FTC az utolsó meccsén sokkal agresszívebb csapat benyomását keltette, mint amilyen előtte volt. Ha a számokat nézzük, akkor jelenleg ők a bajnokság legjobb csapata, hiszen vezetik a tabellát, de a Ferencváros ellen is ugyanúgy lehet három pontot szeretni, mint más csapatok ellen. Most kezdődik az utolsó kör a bajnokságban, mindenki játszik mindenkivel, a sorsunk a saját kezünkben van. Minden héten úgy készülünk, hogy hétvégén reális esélyünk legyen a győzelemre, azért utazunk Budapestre, hogy nyerjünk.

Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.