Beharangozó 2019. február 21., csütörtök

Jegyek az Újpest - DVTK mérkőzésre

Szombaton Újpesten játszik a DVTK az OTP Bank Liga 22. fordulójában. A találkozóra elővételben a DVTK Shopban és az interneten is meg lehet váltani a belépőjegyet, amely egységesen 1700 forintba kerül.

Jegyek az Újpest - DVTK mérkőzésre


OTP Bank Liga 22. forduló

2019. február 23., szombat
17:00 Újpest FC - DVTK

A találkozó előtt a DVTK vezetősége a felhívta az újpesti klub figyelmét a sportszerűség elvének betartására a vendégjegyek árának tekintetében is. A rendező klub válaszát tudomásul vettük, és mivel klubunk máshonnan nem kapott választ a kérdéseire, a mérkőzés pedig közeleg, utazó szurkolóink érdekeit szem előtt tartva csütörtök délután fél kettőtől elkezdjük a mérkőzésre szóló jegyek értékesítését az eredeti áron.

Jegyár

A vendégszektorba szóló jegyek egységesen 1700 forintba kerülnek.

Jegyvásárlás

Ugyan a mérkőzés előtt kinyit a Szusza Ferenc Stadion vendégpénztára, de kérünk mindenkit, aki teheti, előre váltsa meg belépőjét.

A belépőjegy elővételben személyesen a DVTK Shopban váltható, illetve az interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is megvásárolható.

A találkozó kiemelt besorolású, ezért a név, születési hely és idő megadása kötelező.

Nyitvatartás

DVTK Shop
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra

Helyszín

Szusza Ferenc Stadion (1043 Budapest, Megyeri út 13.)

Rendőri biztosítás

Az autóval utazó szurkolók figyelmébe ajánljuk a rendőrség tájékoztatását

Sportszerű szurkolás

Kérjük az Újpestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.