Beharangozó 2019. február 1., péntek

"Folytatni szeretnénk a jó sorozatot"

Szombaton 17 órakor elkezdődnek az OTP Bank Liga tavaszi küzdelmei. Az öt meccse veretlen DVTK a Mezőkövesdet fogadja a bajnokság 19. fordulójában. A találkozó előtt sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Folytatni szeretnénk a jó sorozatot"


OTP Bank Liga 19. forduló

2019. február 2., szombat
17.00 Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC

Fernando Fernández: - Folytatni szeretnénk a jó sorozatot, ugyanakkor a tavalyi évet lezártuk, az már a múlt, most egy új idény kezdődik. A jó rajt lökést adhat a későbbikre is. Kemény mérkőzésre számítok, a téli szünet után alig várjuk, hogy elkezdődjön a találkozó. Biztosan jó hangulat lesz a stadionban, hiszen egy megyei vetélytárs érkezik, akik ráadásul jó csapattal rendelkeznek. Ugyanakkor nem szabad elfeledni, hogy a mi célunk változatlanul a bennmaradás, ami a bajnokság végén, májusban dől el. Ehhez pontokat kell gyűjtenünk különösképpen hazai pályán, hazai közönség előtt, és akkor a saját kezünkben tudjuk tartani a sorsunkat. A három pont megszerzésével közelebb kerülhetünk a Mezőkövesdhez, de ennél is fontosabb, hogy egy győzelemmel eltávolodhatunk a kiesőzónától.


Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.