Beharangozó 2018. december 7., péntek

"Mindent megteszünk a három pontért"

Az OTP Bank Liga 17. fordulójában a Kisvárdát fogadja a DVTK - utolsó három bajnokiján veretlen - labdarúgó csapata szombaton este. A találkozó előtt Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Mindent megteszünk a három pontért"

OTP Bank Liga 17. forduló

2018. december 8., szombat
17.00 Diósgyőri VTK - Kisvárda Master Good


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - Az elmúlt héthez hasonlóan most is egy közvetlen vetélytárssal találkozunk, és a bennmaradásért vívott harcban számunkra rendkívül fontosak a Kisvárda, a Haladás és a PAFC elleni találkozók. A Kisvárda kerete jelentősen átalakult a nyáron, átestek egy edzőváltáson is. A védekezésük rendkívül szilárd, és a támadósorban is rendelkeznek olyan labdarúgókkal, akik veszélyesek tudnak lenni. Hasonlóan nehéz mérkőzésre számítok, mint a kisvárdai volt, ahol egy pontot szereztünk. Mindent megteszünk, hogy folytatni tudjuk az elmúlt hetek jó sorozatát, most szombaton is három pontot akarunk szerezni. Maximális, és a mérkőzés elejétől végéig tartó koncentrációra van szükségünk, és számítunk hűséges szurkolóink támogatására is.

Dajka László: - Közvetlenül a keddi kupamérkőzés után megkezdtük a regenerációt, szerdától mindenki megkapta a kellő terhelést, annak függvényében, hogy mennyit játszott vagy játszott-e egyáltalán Szentlőrincen. A Diósgyőr elleni hazai mérkőzésre úgy gondolunk vissza, mint amelyiken nagyon sok helyzetet teremtettünk, akkor az ellenfelünknek volt egy kis szerencséje a döntetlennel. Ugyanakkor minden meccs más, a DVTK ráadásul feljövőben van, számíthat a szurkolók támogatására is. Mi ezzel nem igazán foglalkozunk, a saját játékunkkal törődünk, és tudjuk, a futball minden szegmensében van javítanivalónk. Ha sikerül javulnunk bizonyos mutatókban, akkor esélyesként léphetünk pályára ezen a helyosztó mérkőzésen, amelyen egyik csapat sem akar majd vereséget szenvedni. Ebből indulunk ki, és kicsit tréfásan fogalmazva, az nyer majd, amelyik több gólt szerez.

Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.