Beharangozó 2018. november 27., kedd

A DVTK ajándéka Mikulás napja alkalmából

Mikulás napja alkalmából a 14 év alatti gyermekek ingyenesen tekinthetik meg 2018. december 8-án a DVTK - Kisvárda mérkőzést az általuk választott szektorból. A jegyértékesítés a meccsjegy.mlsz.hu oldalon már elindult, személyesen szerda déltől kaphatók a belépőjegyek a DVTK Stadion jegypénztáraiban.

A DVTK ajándéka Mikulás napja alkalmából


OTP Bank Liga 17. forduló

2018. december 8., szombat
17:00 Diósgyőri VTK  - Kisvárda Master Good

Jegyárak

Gyermek jegy

14 év alatt a mérkőzés ingyenes regisztrációs jeggyel tekinthető meg, a gyermekek által válaszott szektorból (a VIP szektor kivételével). Ez a DVTK ajándéka Mikulásra a gyerekeknek. A kedvezmény igénybevételére csak személyesen van lehetőség a DVTK Stadion jegypénztáraiban elővételben és a mérkőzés napján a szabad helyek függvényében. Online a kedvezmény technikai okok miatt nem vehető igénybe. (Kizárólag a 2004. június 30. után született gyermek számára érvényes.)

Junior jegy

(Kizárólag a 2000. június 30. után születettek számára érvényes a 2018/2019-es szezonban.)

  Elővételes jegy    Meccsnapi jegy
Ultra szektor  1 100 forint 2 100 forint
Napos oldal  2 100 forint        3 100 forint            
Nyugati oldal  3 200 forint      4 200 forint     
Vendégszektor 1 100 forint  2 100 forint    
VIP   15 000 forint    25 000 forint          

Senior jegy

(Kizárólag az 1954. július 1. előtt születettek számára érvényes a 2018/2019-es szezonban.)

  Elővételes jegy    Meccsnapi jegy
Ultra szektor  1 100 forint 2 100 forint
Napos oldal  2 100 forint        3 100 forint            
Nyugati oldal  3 200 forint      4 200 forint     
Vendégszektor 1 100 forint  2 100 forint    
VIP   15 000 forint    25 000 forint          

Felnőtt jegy

  Elővételes jegy  Meccsnapi jegy
Ultra szektor   1 500 forint 2 500 forint
Napos oldal  3 000 forint     4 000 forint 
Nyugati oldal 4 500 forint  5 500 forint     
Vendégszektor  1 500 forint   2 500 forint   
VIP   15 000 forint    25 000 forint

A DVTK Stadion szektorbeosztása

Napos oldal: I-J-K-L-M-N-O-P-R-S szektor
Ultra szektor: G-H szektor
Nyugati oldal: C-D-E-F szektor
Vendégszektor: T-U szektor      
VIP: A-B szektor

 

A 2016. június 30. után született gyerekek számára a DVTK hazai rendezésű mérkőzéseire a belépés ingyenes, amennyiben nem foglalnak külön ülőhelyet.

Jegyárusítás

A jegyek az interneten, és személyesen a Diósgyőri Stadionban valamint a Ticket Express partnerirodáiban is megvásárolhatók.

Online vásárlás

Szurkolói kártya birtokában az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál.

Az interneten egyszerre 30 belépőjegy váltható, feltéve hogy a vásárló ismeri társai klubkártya-számát, illetve a PIN kódot. A kezdeti PIN kód a születési időből a hónap és a nap 2-2 számjeggyel kifejezve áll össze, pl. 0225. 

Személyes vásárlás

Személyesen a DVTK Stadionban (DVTK Shop, jegypénztár) váltható belépőjegy.

Aki rendelkezik klubkártyával, jegyvásárláskor azt átnyújtva semmilyen személyes adat (név, születési idő, lakhely stb.) bediktálására nincs szükség.

Aki nem rendelkezik klubkártyával, annak a nevét, születési idejét, születési helyét kell megadnia a jegyvásárláskor.

Az adatok valódiságát belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik.

Megkérünk minden szurkolót, hogy a belépés előtt ellenőrizze jegyen szereplő adatait! Ha eltérés van, hibás adatokkal állították ki mérkőzésjegyét, díjmentesen kicseréljük.

Nyitvatartás

DVTK Shop
Hétfő-péntek: 12:00-18:00
Szombat: 10:00-16:00
Vasárnap: zárva

DVTK Stadion jegypénzátára
Meccsnapon: 8 órától

A DVTK Stadionon kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Utalványok

A pénztárakban elfogadjuk a papír alapú Posta Paletta, Erzsébet Sport, Edenred Sport utalványokat, valamint 2018. július 16-tól már az Erzsébet utalvány plusz kártyát is. 

Mozgáskorlátozottak

Az igazolvánnyal rendelkező mozgáskorlátozottak és kísérőik ingyenes belépőjeggyel tekinthetik meg a találkozót az erre kijelölt helyről. A jegy a jegypénztárakban váltható.

Szurkolói kártya nélkül

A belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül (de fényképes, személyazonosításra alkalmas igazolvány felmutatásával) csak és kizárólag Miskolcon, a DVTK Stadionban, valamint Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) kaphatók, a többi jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

Szurkolói kártya

Az MLSZ és klubunk döntése értelmében a DVTK hazai találkozói klubkártya nélkül látogathatók.

A DVTK Klubkártya továbbra is kiváltható a DVTK Shopban, nyitvatartási időben.

A DVTK Klubkártya ára 500 forint. Ugyanennyibe kerül az elveszett, megrongálódott kártyák pótlása, cseréje is.

Beléptetés

A stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

A szervező a beléptetéskor a rendező útján a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát fokozottan ellenőrizheti, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival. Ha a beléptetéskor a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya birtokosának személyes adatai nem egyeznek a személyazonosság igazolására alkalmas igazolványban szereplő adatokkal, a beléptetést meg kell tagadni. Aki a jegyén valótlan adatokkal szeretne belépni a mérkőzésre, bűncselekményt követ el (személyes adatokkal való visszaélés-magánokirattal való visszaélés).

A beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársának kérésére az igazolványt fel kell mutatni.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Sajtóakkreditáció

A sajtó munkatársai a mérkőzésre a következő linken tudnak akkreditálni a mérkőzést megelőző munkanap 12 óráig: dvtk.eu/media

Az akkreditáció elfogadásáról e-mailben jelzünk vissza, egyúttal további hasznos információkkal szolgálunk a sajtó képviselőinek.