Beharangozó 2018. november 26., hétfő

Jegyek a Haladás - DVTK meccsre

Bár már több mint egy éve átadták a Haladás Sportkomplexumot, a sorsolás szeszélye miatt a DVTK csak szombaton játszhat első alkalommal az új szombathelyi arénában. A belépőjegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 1200 forintba kerülnek, a DVTK jegypénztáraiban és a helyszínen 1500 forintért vásárolhatók meg.

Jegyek a Haladás - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 16. forduló

2018. december 1., szombat
17:00 Szombathelyi Haladás - Diósgyőri VTK

Helyszín

Haladás Sportkomplexum (9700 Szombathely, Rohonci utca 3.)

Jegyinfó

A belépőjegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 1200 forintba kerülnek, a DVTK Stadion jegypénztáraiban és a helyszínen 1500 forintért vásárolhatók meg. Négy éves korig a belépés ingyenes. 

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint hétfőn 12 órától személyesen Miskolcon a DVTK Stadion jegypénztáraiban lehet megvásárolni.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül kaphatók Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) is, a többi Ticket Express jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

Klubkártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Beléptetés

A beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy klubkártyáját, futballkártyáját, vagy arcképes igazolványát vigyék magukkal szurkolóink. 

Stadion vendégjegypénztárai (2 db) 15 óra 30 perckor nyitnak a mérkőzés napján. A vendégszektor kapui 15 óra 45 perckor nyílnak. A szervezők kérik, hogy a jegy nélkül, autóbusszal érkező szurkolók is legkésőbb 16 óra 15 percig érkezzenek meg a pénztárhoz.

A szervező klub tájékoztatás szerint, ha a mérkőzés kezdete előtt 15-20 perccel érkezik meg a szurkolók 50-100 fős csoportja, és nincs online kinyomtatott jegyük, és nem rendelkeznek klubkártyával sem, akkor - 1 főnek a jegykiadása perceket vehet igénybe - lemaradhatnak a mérkőzés kezdetéről, ezért kérik,, hogy a DVTK szurkolói érkezzenek korábban, de az a legjobb, ha már jeggyel érkeznek a stadionhoz.

Parkolás

A vendégszurkolók számára a stadiontól 200 m-re a Kenderesi úton áll rendelkezésre parkoló!

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Szombathelyre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitvatartás

Diósgyőri Stadion jegypénztár
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva