Beharangozó 2018. október 26., péntek

"Mindenki tudja, hogy milyen fontos ez a meccs"

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában az FTC csapatát fogadja a DVTK szombaton délután. A találkozó előtt Fernando Fernandez válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Mindenki tudja, hogy milyen fontos ez a meccs"


OTP Bank Liga 12. forduló

2018. október 27., szombat
17:00 Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC

 

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - Mindenki tudja, hogy milyen fontos ez a meccs. Nehéz mérkőzésre számítok, mert a listavezető látogat hozzánk. Az sem könnyíti meg a dolgunkat, hogy legutóbb vereséget szenvedtek a PAFC ellen, sőt a legutóbbi két mérkőzésen a megszerezhető hat pontból csak egyet húztak be. Biztosan nagy győzni akarással érkeztek, de ez nem lehet nagyobb a mi sikeréhségünknél. Múlt héten egészen jól kezdtünk, megszereztük a vezetést, azonban mégsem sikerült gyarapítani a pontjaink számát. Most arra kell figyelnünk, hogy ne legyenek hullámvölgyek a játékunkban; az egész találkozón kiegyensúlyozott, jó teljesítményt kell nyújtani.
Serhiy Rebrov: - A Puskás Akadémia elleni vereség alkalmával mindenki hibázott, nem lehet senkit sem kiemelni, jobban fel kell készülnünk a jövőben. A DVTK ellen itt a lehetőségünk a javításra, minden erőnkkel azon leszünk, hogy visszatérjünk a győztes útra. Ez biztos nem lesz egyszerű, hiszen ellenfelünknek is nagyon fontosak a pontok, és azon lesznek, hogy ne győztesen hagyjuk el a pályát.

Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.