Beharangozó 2018. szeptember 13., csütörtök

A vendégszektor megtelt

Csütörtökön délutánra mind a 667 belépőjegy gazdára talált a Mezőkövesdi Városi Stadion vendégszektorába a Mezőkövesd Zsóry FC - DVTK mérkőzésre, így a jó hangulatra ezúttal sem lehet majd panasz. A helyszínen már nem nyit ki a vendégpénztár, ezért kérjük, hogy érvényes jegy nélkül senki ne induljon útnak.

A vendégszektor megtelt


OTP Bank Liga 8. forduló

2018. szeptember 15., szombat
17:00 Mezőkövesd Zsóry FC - Diósgyőri VTK

Helyszín

Mezőkövesdi Városi Stadion (Cím: 3400 Mezőkövesd, Széchenyi út 9.)

Beléptetés

A Mezőkövesdi Városi Stadion vendégszektorának kapui a mérkőzés napján 16 órakor nyitnak ki. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről.

Az interneten vásárolt jegyek esetében a szervezők azt kérik, nyomtassák ki, és ezt a lapot hozzák magukkal a szurkolók a mérkőzésre! Kérjük, figyeljenek arra, hogy a vonalkód minden számjegye szerepeljen a kinyomtatott lapon! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll a rendezők módjában beengedi a stadionba.

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben - a mérkőzés kezdete előtt 60-90 perccel - érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Mezőkövesdre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.