Beharangozó 2018. szeptember 10., hétfő

Jegyek a Mezőkövesd - DVTK meccsre

Az OTP Bank Liga 8. fordulójában Mezőkövesden lép pályára a DVTK szombaton délután. A vendégszektorba szóló belépőjegyek elővételben egységesen 1100, a mérkőzés napján 1600 forintba kerülnek, melyek az interneten és a DVTK Shopban is megvásárolhatók.

Jegyek a Mezőkövesd - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 8. forduló

2018. szeptember 15., szombat
17:00 Mezőkövesd Zsóry FC - Diósgyőri VTK

Jegyárak

A vendégszektorba szóló belépőjegyek elővételben egységesen 1100, a mérkőzés napján 1600 forintba kerülnek. 

Helyszín

Mezőkövesd Városi Stadion

Jegyvásárlás

A belépőjegyek elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen Miskolcon, a DVTK Shopban is megvásárolhatók.

Nyitvatartás

Diósgyőri Stadion jegypénztár 
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető. 

A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

Szurkolói kártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Beléptetés

A Mezőkövesd Városi Stadion vendégszektorának kapui a mérkőzés napján 16 órakor nyitnak ki. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről.

Az interneten vásárolt jegyek esetében a szervezők azt kérik, nyomtassák ki, és ezt a lapot hozzák magukkal a szurkolók a mérkőzésre! Kérjük, figyeljenek arra, hogy a vonalkód minden számjegye szerepeljen a kinyomtatott lapon! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll a rendezők módjában beengedi a stadionba.

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben - a mérkőzés kezdete előtt 60-90 perccel - érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Mezőkövesdre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.