Beharangozó 2018. augusztus 24., péntek

"Szervezettség, nyugalom, csapategység"

Az OTP Bank Liga 6. fordulójában Kisvárdára látogat a DVTK labdarúgó csapata. Pénteken sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Fernando Fernandez válaszolt az újságírók kérdéseire

"Szervezettség, nyugalom, csapategység"

OTP Bank Liga 6. forduló

2018. augusztus 25., szombat
19:30 Kisvárda Master Good - Diósgyőri VTK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernandez: - Szervezettség, nyugalom, csapategység. Ezt a három dolgot szeretném viszontlátni a csapattól a hétvégi mérkőzésen. Az a legfontosabb számomra, hogy aki felveszi a Diósgyőr mezét, minden találkozón 100%-ot adjon ki magából. Ha ez megvan, akkor már előre tudtunk lépni. Egész héten azt próbáltam a játékosokkal megértetni, hogy a közvetlen riválisaink ellen, így a Kisvárda ellen is nagyon jó arcát kell mutatnia a csapatnak. Rendkívül fontos, igazi hatpontos meccs lesz és nagyon értékes győzelem lehet, amennyiben sikerül megszereznünk a három pontot.

Információk