Beharangozó 2018. augusztus 3., péntek

"A Debrecen sem legyőzhetetlen"

Az OTP Bank Liga 3. fordulójában a DVSC vendége lesz a DVTK labdarúgó csapata. Pénteken sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Fernando Fernandez válaszolt az újságírók kérdéseire.

"A Debrecen sem legyőzhetetlen"

OTP Bank Liga 3. forduló

2018. augusztus 4., szombat
18:00 Debreceni VSC - Diósgyőri VTK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) és a szurkolói oldalak (amigeleken.hu, 1910.hu) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernandez: - Kemény mérkőzés vár ránk szombaton a DVSC otthonában. Vendéglátóink jól kezdték a bajnokságot, győztek a PAFC ellen idegenben, legutóbb pedig hazai pályán a hajrában mentettek pontot a Mezőkövesd ellen. Tavaly is jó csapattal rendelkeztek, ami szinte teljes egészében együtt maradt, a kiváló edzőjüknek nem kellett a csapatépítésre sok időt fordítani, foglalkozhatott a részletekkel. Egy biztos, nem lesz egyszerű feladatunk.

Információk