Beharangozó 2018. július 20., péntek

"Nyugodtabb szezont szeretnénk"

Az OTP Bank Liga első fordulójában az FTC vendége lesz a DVTK labdarúgó csapata. Pénteken sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Fernando Fernandez válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Nyugodtabb szezont szeretnénk"

OTP Bank Liga 1. forduló

2018. július 22., vasárnap
17:30 Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) és a szurkolói oldalak (amigeleken.hu, 1910.hu) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernandez: - Egy új szezon előtt mindenki izgatott és mindenki új lendülettel kezdi meg az évet. Tudjuk, hogy a Ferencváros az egyik legjobb és legtehetősebb magyar csapat, de nekünk is lesznek ezen a mérkőzésen lehetőségeink arra, hogy gólt lőjünk, pontot, vagy pontokat szerezzünk, ezáltal sikeresen indítsuk el az évet. Mindig ambiciózus ember voltam, de az alapvető célunk most az, hogy sokkal nyugodtabb szezonunk legyen, mint az elmúlt két évben.

Információk