Beharangozó 2018. március 22., csütörtök

Négy győzelemre az újabb aranyéremtől

Pénteken kezdődik az egyik fél négy győzelméig tartó Erste Liga döntője, ahol a háromszoros bajnoki címvédő DVTK Jegesmedvék a MAC Budapest ellen játszik. A párharc előtt Mikael Tisell vezetőedző és Vas János válaszolt az újságírók kérdéseire.

Négy győzelemre az újabb aranyéremtől

Erste Liga döntő, 

2018. március 23., péntek (Budapest, Tüskecsarnok)
19:00 MAC Budapest - DVTK Jegesmedvék (jegyinfó)

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Csillagpont Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd az Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

- Már hétszer játszottunk a MAC ellen ebben az idényben a bajnokságban és a Magyar Kupában, jól ismeri egymást a két csapat - nyilatkozta Mikael Tisell, a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője. - Az alap- és a középszakasz első és a második helyezettje csap össze, ezért szoros párharcra számítok. Sokszor találkoztunk a MAC csapatával ebben az idényben, de a korábbi alkalmakkor korántsem volt ennyire fontos a végeredmény, mint az Erste Liga döntőjében. Ezért el is felejthetjük, hogy eddig mi történt, mert valami teljesen új következik mindkét csapat számára. Természetesen számít, hogyan alakul az első két mérkőzés, de sokkal inkább arra kell gondolnunk, hogy összesen négy mérkőzést kell nyerni a bajnoki címhez. Jó lenne egy vagy két mérkőzésen győzni most hétvégén Budapesten, de nem ezen múlik minden. Ugyanakkor arról is biztosíthatok mindenkit, hogy győzni utazunk a Tüskecsarnokba.

- Teljesen kipihenve és felkészülten ugorhatunk neki a pénteki mérkőzésnek - vette át a szót Vas János, a DVTK Jegesmedvék legponterősebb játékosa. - Az első mérkőzésre koncentrálunk, a sikerhez vezető úton tett első lépés lehet a budapesti győzelem. Jól esett a kétnapos pihenő, de jó volt a három nap edzés is, ahol főleg az emberelőnyös játékot gyakoroltuk, aminek eredményét remélhetően a pályán meg is tudunk mutatni. Az egész csapat nevében mondhatom, hogy felkészülve, nagy energiával várjuk, hogy bedobják a korongot a Tüskecsarnokban. Ha bajnokok akarunk lenni, akkor idegenben is győznünk kell legalább egy mérkőzésen. Csak saját magunkra kell koncentrálnunk akár itthon, akár idegenben ugyanazt az agresszív játékot kel játszani, elsősorban jól védekezve, mert a támadójátékunk az egész szezonban jól működött, sok gólt szereztünk. Ha fejben végig ott vagyunk, akkor itthon és idegenben is be tudjuk húzni a győzelmeket.

Erste Liga döntő menetrend:

2018. március 23., péntek, 19:00, (Budapest, Tüskecsarnok)
19:00 MAC Budapest - DVTK Jegesmedvék 4-2

2018. március 24., szombat, 20:00, (Budapest, Tüskecsarnok)
20:00 MAC Budapest - DVTK Jegesmedvék 5-2

2018. március 27., kedd, 18:30, (Miskolci Jégcsarnok)
18:30 DVTK Jegesmedvék - MAC Budapest 2-3

2018. március 28., szerda, 20:00 (Miskolci Jégcsarnok)
20:00 DVTK Jegesmedvék - MAC Budapest

amennyiben szükséges:

2018. március 31., szombat (Budapest, Tüskecsarnok)
MAC Budapest - DVTK Jegesmedvék

2018. április 2., hétfő (Miskolci Jégcsarnok)
DVTK Jegesmedvék - MAC Budapest

2018. április 5., csütörtök (Budapest, Tüskecsarnok)
MAC Budapest - DVTK Jegesmedvék

Szurkolói játékok a hazai mérkőzéseken

Buborékfoci

Az első harmad utáni szünetben buborékfocira várjuk 2-3 fős csapatok jelenkezését a jatek@dvtk.eu e-mail címen. 

A győztes csapat nyereményét a Rockabilly Chicken biztosítja, mely a második harmad utáni szünetben frissen kerül kiszállításra, valamint jár még fejenként egy-egy korsó BORSODI sör vagy tetszőlegesen válaszott üdítő a jégcsarnok büféjében.
Kapuralövés (kicsiknek és nagyoknak)

Kapura lövés

A második harmad utáni szünetben kapuralövős játék várja a bátor jelentkezőket, ahol a korongot a kapu közepén lévő kisméretű nyílásba kell beütni.

A korongot sikeresen beütők között egy teljes hétvégére szóló Skoda Karoq autóhasználatot sorsolunk ki a Miskolc Autó jóvoltából.

Fiatalabb, jogosítvánnyal nem rendelkező szurkolóink számára a Szinvapark biztosít értékes nyereményeket, így őket is várjuk a jégre.

Korongdobás

A már jól ismert buborékfoci és kapuralövős játék mellett a döntő két hazai meccsén új játék várja a nagyérdeműt a Miskolc Autó és a DVTK szervezésében. Mindkét nap a kihelyezett standoknál 200 darab "támogatói jegyet" bocsájtunk áruba, melynek ára 500 forint. A kapott jeggyel együtt egy számozott korong is jár, ezeket a mérkőzés második harmadát követő szünetben kell majd a pályára bedobni oly módon, hogy az a pálya közepén lévő bedobóponthoz a lehető legközelebb érjen földet. Az, akinek a korongja a középponthoz legközelebb áll meg, értékes ajándékcsomagot vehet át a Miskolc Autó felajánlásával. A befolyt összeget a Miskolc Autó megduplázza, az így összegyűlt felajánlást teljes egészében a "Szeresd még jobban" Az értelmifogyatékos óvodásokért Alapítvány részére adjuk át.