Beharangozó 2018. március 2., péntek

Folytatódik a röplabda bajnokság

Háromhetes szünetet követően folytatódik a Női Röplabda NB II.-es bajnokság. A DVTK az alapszakasz megnyerése után hazai pályán kezdi meg a rájátszás küzdelmeit. A piros-fehérek ellenfele vasárnap délután a DEAC gárdája lesz.

Folytatódik a röplabda bajnokság


Női Röplabda NB II. 18. forduló

2018. március 4., vasárnap
15:00 DVTK - DEAC

Az alapszakasz megnyerése után a DVTK női röplabda csapata hazai pályán kezdi meg a rájátszást. A playoff során az NB I.-es U21-es csapatokat nélkülözve hat NB II.-es csapat méri össze az erejét az egyfordulós rendszerben. A csapatok az alapszakaszban elért eredményeiket tovább viszik a rájátszásra, így a DVTK 9 pontos előnnyel kezdi meg ezt az öt mérkőzésből álló bajnoki szakaszt. 

- A hétvégén három hét szünet után folytatódik a bajnokság - kezdte Toma Sándor, a DVTK női röplabda csapatának vezetőedzője. - Ebben a három hétben egy kisebb fizikális alapozást elvégeztünk a lányokkal, vagyis elsősorban kondícionális edzésekkel készültünk a folytatásra. A hétvégi mérkőzést mindenképpen pozitív előjelekkel várjuk, hiszen kettőből kétszer legyőztük az alapszakasz során hétvégi ellenfelünket. Az erőfölényeket nézve mi vagyunk a találkozó esélyesei, de természetesen nem szabad lebecsülnünk a DEAC gárdáját. A mérkőzés elejétől a végéig maximálisan a feladatra kell koncentrálnunk, hogy győzelemmel kezdjük a rájátszást.

Helyszín

A mérkőzést a miskolci Generali Arénában rendezik.

Jegyár

A találkozóra a belépés ingyenes. A beléptetés a jégcsarnok felőli, oldalsó bejáraton történik. 

A További program

20. forduló

2018. március 11., vasárnap
10:00 DSZC-Eötvös DSE - DVTK

21. forduló

2018. március 18., vasárnap
11:30  Herkules SE - DVTK

22. forduló

2018. március 24., szombat
14.00  DVTK - MVSC-MVSI

23. forduló

2018. március 29., csütörtök
11:00  Nyíregyháza NB II - DVTK