Beharangozó 2018. január 13., szombat

HK Nitra - DVTK Jegesmedvék jegyinfó

A két klub jó viszonyának köszönhetően 300 helyet biztosítanak a nyitraiak a vendégszurkolók számára a Visegrád Kupa döntőjének második mérkőzésére. Ezenfelül - a nagy érdeklődésre való tekintettel - két kedvezményes árú szurkolói busz is útnak indul Miskolcról.

HK Nitra - DVTK Jegesmedvék jegyinfó


A Visegrád Kupa döntőjének első mérkőzésén a DVTK Jegesmedvék fantasztikus játékkal 4-2-re győzött a szlovák Extraligában szereplő HK Nitra ellen, így elérhető közelségbe került a szezon első trófeája. A visszavágót február 23-án játsszák a csapatok Nyitrán.

Visegrád Kupa döntő, 2. mérkőzés

2018. január 23., kedd (Nitra Aréna, Jesenského 2, 949 01 Nyitra)
18:00 HK Nitra - DVTK Jegesmedvék

Közel 300 vendégjegy

A nyitrai klub - a helyi rendőrséggel történt egyeztetések után - a DVTK Jegesmedvék kérésének eleget téve a teljes C tribünt biztosítja szurkolóink számára, ami közel 300 férőhelyet jelent a 3600-ból. Így nagy valószínűséggel minden utazó szurkolónk bejut a mérkőzésre.

A jegyek megváltásában a DVTK Jegesmedvék állandó porondmestere nyújt segítséget. Popovics Pál a január 14-én, este 6 órakor kezdődő Dunaújváros elleni mérkőzés előtt (illetve alatta) összegyűjti a jegyek árát azoktól akik biztosan szeretnének menni. Ezt a mennyiséget a nyitrai klub félreteszi, és Popovics Páltól lehet majd ezeket átvenni a helyszínen. A részletekről mindenkit személyesen tájékoztat a pénz átvételekor.

A jegyek egységesen 5 euroba kerülnek. Aki esetleg nem tud részt venni a Dunaújváros elleni mérkőzésen, az a +36302320240 telefonszámon érdeklődhet. Más elővételre nincs lehetőség.

Két szurkolói busz

További hír a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy a szurkolói buszra olyan nagy volt a túljelentkezés, hogy a DVTK Jegesmedvék vezetése úgy döntött, még egy busz költségét segít finanszírozni. Így két nagy busz indul, de a hatalmas túljelentkezés miatt így sem fér fel minden szurkoló ezekre a járatokra. A szervezők mindenkit e-mailben értesítenek, akik időben jelentkeztek és tudnak a busszal utazni. Esetleges visszamondások esetén a várólistáról töltik fel a helyeket, további jelentkezéseket azonban már nem tudnak elfogadni.