Beharangozó 2017. november 15., szerda

"Jó esélyünk van a továbbjutásra"

A klubtörténelemben első alkalommal jutott tovább a DVTK Jegesmedvék csapata a Kontinentális Kupa második köréből. Olaszországban a házigazda Ritten Sport mellett a francia Grenoble Bruleurs de Loups és a kazah Nomad Astana vár Mikael Tisell tanítványaira a harmadik körben, ahonnan két csapat jut a négyes döntőbe.

"Jó esélyünk van a továbbjutásra"

A csapat szerdán még Miskolcon edzett, majd csütörtökön Budapest és Milánó érintésével autóbusz, repülő, autóbusz kombinációval utazik Dél-Tirolba a háromszoros bajnok DVTK Jegesmedvék.

- A Kontinentális Kupa harmadik selejtezőköre a következő szint, ahol erősebb csapatok várnak ránk - nyilatkozta Mikael Tisell, a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője. - Ezzel együtt jó esélyeink vannak, mert a Visegrád Kupában hasonló színvonalon játszó csapatokkal találkozunk, és már sokszor megmutattuk, hogy ellenük is versenyképesek vagyunk. Tiszteljük mindhárom ellenfelünket, mert jó játékerőt képviselnek, azonban szeretnénk a továbbjutást jelentő két hely egyikén végezni.

- Három nap alatt három kemény meccset játszunk, döntő lesz, hogy ki milyen gyorsan tud regenerálódni - osztotta meg Galanisz Nikandrosz, aki korábban már szerepelt a Kontinentális Kupa harmadik körében. - Úgy érzem, készen áll a csapat a hétvégére, tudjuk, hogyan kell beleállni a meccsekbe. Nagyon bizakodó vagyok, hogy lesz esélyünk a továbbjutásra. 

Jegy- és bérletárak

Felnőtt jegy: 12 €
Felnőtt bérlet: 50 € 
18 év alatti és diákjegy: 6 €

A jegyeket és bérleteket ezen a linken lehet online megvásárolni.

Kontinentális Kupa, 3. forduló (Ritten, Olaszország)

2017 november 17., péntek
16:00 Nomad Astana - DVTK Jegesmedvék
20:00 Ritten Sport - Grenoble Bruleurs de Loups

2017 november 18., szombat
16:00 Grenoble Bruleurs de Loups - DVTK Jegesmedvék
20:00 Nomad Astana - Ritten Sport

2017 november 19., vasárnap
16:00 Grenoble Bruleurs de Loups - Nomad Astana
20:00 DVTK Jegesmedvék - Ritten Sport