Beharangozó 2017. november 13., hétfő

A Visegrád Kupa elődöntőjében játszik a DVTK Jegesmedvék

Kedden este hat órától Poprádon játszik a DVTK Jegesmedvék csapata a Visegrád Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Az ellenfél a házigazda a HK Poprad együttese lesz.

A Visegrád Kupa elődöntőjében játszik a DVTK Jegesmedvék


A DVTK Jegesmedvék együttese Szlovákiába utazik a Visegrád Kupa elődöntőjének első mérkőzésére. A házigazda HK Poprad az Újpesti TE együttesét legyőzve jutott a legjobb négy közé.

- Az egy hetes szünet első három napja volt valójában pihenő, csütörtöktől elkezdődtek az edzések - tájékoztatott Nagy Ádám csapatmenedzser. - A játékosok többsége az aktív kikapcsolódást választotta, és valamelyik európai városba vagy a természetbe kirándult, de sokan családjukhoz látogattak haza. A három válogatott játékos nagy örömmel állt a nemzeti csapat rendelkezésére, és fizikailag lehet, hogy egy picit fáradtabbak lesznek, de őket is érték új impulzusok, így remélhetőleg mentálisan ők is feltöltődtek. Poprádon nagyon nehéz meccsre számítunk, a szlovák Visegrád Kupa résztvevők közül ők játszanak most a legjobb formában. Már az augusztusi hazai meccsünk is megmutatta mire képesek, azóta nyilván csak jobbak lettek. Mindenképpen olyan eredményt szeretnénk elérni, amivel megmarad az esélyünk arra, hogy hazai pályán kiharcoljuk a döntőbe jutást.

Visegrád Kupa elődöntő

2017. november 14, kedd
18:00 HK Poprad - DVTK Jegesmedvék

2017. november 28, kedd
18:30 DVTK Jegesmedvék - HK Poprad