Beharangozó 2017. október 18., szerda

"Érzem, hogy van rajtunk nyomás"

Péntektől vasárnapig Brassóban, a Kontinentális Kupában szeretné kiharcolni a továbbjutást a DVTK Jegesmedvék. A csapat már szerdán útra kelt. Az utazás előtt sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Mikael Tisell, Nagy Ádám és Jarkko Leppanen válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Érzem, hogy van rajtunk nyomás"

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd az Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

- Az utóbbi pár hétben rengeteg mérkőzést játszottunk, így nem volt arra lehetőségünk, hogy a Kontinentális Kupával foglalkozzunk - mondta el Mikael Tisell, a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője. - Persze a fejekben ott volt, de nem ez volt az elsődleges feladatunk. A srácok kaptak két nap pihenőt. Érzem, hogy van rajtunk nyomás, de ez teljesen természetes, nem különbözik attól, mint ami egyébként is nehezedik ránk. Bebizonyítottuk, hogy tudunk eredményesen szerepelni jó csapatok ellen. Most újra ezt a játékunkat kell elővenni, amit már eddig is mutatott a csapat. A vasárnapi meccsre tudunk a legjobban felkészülni, a brassóiakról van a legtöbb videó anyagunk. A spanyolokról és a szerbekről nincs sok információnk, de ez nem jelenti azt, hogy félvállról vennék az első és a második meccset. Nekünk kell ráerőltetnünk az ellenfélre a játékunkat és akkor azokon a mérkőzéseken is sikeresek tudunk lenni.


A Kontinentális Kupáról bővebben korábbi cikkünkben olvashatnak szurkolóink. 

A program

2017. október 20, péntek
14:30: Txuri Urdin San Sebastian - DVTK Jegesmedvék
18:30: Corona Braşov - Crvena Zvezda

2017. október 21, szombat
14:30: DVTK Jegesmedvék - Crvena Zvezda
18:30: Corona Braşov - Txuri Urdin San Sebastian

2017. október 22, vasárnap
14:30 Crvena Zvezda - Txuri Urdin San Sebastian
18:30 DVTK Jegesmedvék - Corona Braşov