Beharangozó 2017. október 14., szombat

TFSE - DVTK 1-3

Szombaton délután a másodosztályú bajnokság 4. fordulójában Budapesten léptek pályára a DVTK női röplabdázói. A TFSE gárdájának csak egy szettet engedélyezve megőrizték hibátlan mérlegüket a piros-fehérek.

TFSE - DVTK 1-3


Női Röplabda NB II. 4. forduló

TFSE - DVTK 1-3 (14, -25, -11, -16)

Budapest 50 néző. Játékvezető: Mocsnyik, Ujházi.
DVTK: Kiss V., Kovács, Kiss E., Szabó, Egri, Szajkó. Csere: Lossó (liberó), Rohály. Szakmai igazgató: Toma Sándor.

A DVTK keretéből a mai találkozón Nagy Zsanett betegség, míg Nagy Dorottya kisebb sérülés miatt nem állt Toma sándor szakmai igazgató rendelkezésére.

Edzői értékelés

Toma Sándor: Az első szett egy kicsit csalódást jelentett, hiszen azt viszonylag simán elveszítettük. Aztán följavult a nyitásunk, ennek következtében szépen fokozatosan megtörtük az ellenfelünk ellenállását és minden játékelemben felülmúltuk őket. A harmadik játszmától kezdve végig irányítottuk és uraltuk a játékot.

A DVTK női röplabda csapata a következő mérkőzését szerdán 18 órától játssza Balatonfüreden, ahol a Magyar Kupa selejtező visszavágóját vívja majd a Szent Benedek-Balatonfüred Röplabda Akadémia ellen. Hazai pályán legközelebb október 21-én szombaton bajnoki mérkőzésen lép pályára a DVTK. A 16 órakor kezdődő találkozón a Hercules SE lesz az ellenfél.