Beharangozó 2018. február 23., péntek

"Itthon nyernünk kell"

A Női Kosárlabda NB I. A-csoport 18. fordulójában a Zalaegerszeget fogadja az Aluinvent DVTK szombaton este. A mérkőzés előtt sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Štefan Svitek és Alyssia Brewer válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Itthon nyernünk kell"

Női Kosárlabda NB I. A-csoport 18. forduló

2018. február 24., szombat
19:15 Aluinvent DVTK - ZTE NKK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

- Sajnos nekünk ez csak az első meccsünk a válogatott szünet után, ezért kicsit nehezebb lesz éles mérkőzést játszani - nyilatkozta Štefan Svitek, az Aluinvent DVTK vezetőedzője. - Ez persze nem lehet kifogás, ott szeretnénk folytatni, ahol abbahagytuk. Jó ritmusban voltunk, jól játszottunk, sikerült beépítenünk két új játékost. Remélem Lyssit is sikerül minél előbb, hogy sikeresek legyünk. Hétvégén hazai meccs következik, itthon nyernünk kell.

Jegyinfó

A belépőjegyek a bajnoki alapszakasz mérkőzéseire egységesen 1000 forintba kerülnek.

A 14 év alattiak és a 65 éven felüliek, személyi igazolványuk vagy diákigazolványuk felmutatásával díjmentes regisztrációs jeggyel tekinthetik az Aluinvent DVTK hazai mérkőzéseit.

A jegyek elővételben a DVTK Shopban válthatók, a Generali Aréna pénztárai a találkozó előtt egy órával nyitnak.