Beharangozó 2017. augusztus 16., szerda

"Az első öt között szeretnénk végezni"

Szombaton megkezdi szereplését a Jet-Sol Liga nevet viselő első osztályban a DVTK női labdarúgó csapata. A Ferencváros elleni első mérkőzés előtt Fórizs Sándor és Tóth Alexandra fogadta a sajtó munkatársait a DVTK Edzőközpontban.

"Az első öt között szeretnénk végezni"

Jet-Sol Liga, 1. forduló

2017. augusztus 19., szombat
15:00 FTC - DVTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a csütörtöki Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Fórizs Sándor: - Szeretnénk a bajnokság végén az első öt között végezni. Az ötödik hely a realitás, ha sikerülne az első négybe bekerülni, az már bravúr lenne a részünkről. Személyes kívánságom volt, hogy a Ferencvárossal kezdjük a bajnokságot, hiszen a Ferencváros magyar csapatokkal nem játszik felkészülési mérkőzést, így nem tudtuk felmérni, hogy hozzájuk képest hol állunk. Most meglátjuk, hogy milyen játékerőt képviselünk. Ezen a mérkőzésen nincs veszítenivalónk, ugyanazt a bátor focit fogjuk játszani, mint a tavalyi évben.


Információk

  • A mérkőzésnek a Kocsis Sándor Sportközpont ad otthont. Cím:1107 Budapest, Bihari u. 23.

  • A DVTK női csapatának programja ide kattintva olvasható.