Beharangozó 2018. május 4., péntek

Pirosban a pályán, piros-fehérben a lelátón!

Az OTP Bank Liga 29. fordulójában a DVTK először játszik bajnoki mérkőzést az újjáépített Diósgyőri Stadionban. A DVTK labdarúgói a különleges alkalom előtt tisztelegve egyedi mezben lépnek pályára szombat délután. Kérjük szurkolóinkat, ha tehetik, szintén piros vagy fehér színű ruházatban érkezzenek a mérkőzésre!

Pirosban a pályán, piros-fehérben a lelátón!


Az újjáépített Diósgyőri Stadionban először rendeznek szombaton délután felnőtt első osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzést. Ahogy a stadionbúcsúztatón, 2016. október 29-én, úgy a Mezőkövesd elleni mérkőzésen is egyedi mezben lépnek pályára a DVTK labdarúgói.

A kifejezetten erre az alkalomra készített, a szombati mérkőzés dátumával ellátott dresszek egyedi darabok, amelyek a stadionbúcsúztatón viselt mezekkel együtt a következő hetekben a klub jóvoltából árverezésre kerülnek.

A stadionavatót az M4 Sport televízió élőben közvetíti, így nem csak a stadionban, hanem a televíziók és az internet előtt is több ezren szurkolhatnak majd a DVTK sikeréért.

Az már biztos, hogy a diósgyőri labdarúgók tiszta piros szerelésben lépnek a pályára szombaton. 

A lelátóra a cikk írásának pillanatáig közel 13 ezer Diósgyőr-szurkoló váltotta meg a jegyét, akiket ezúton kérünk, hogy a minél egységesebb látvány érdekében piros, vagy fehér felsőben érkezzen a mérkőzésre!