Beharangozó 2018. május 3., csütörtök

"Az első gólt a szurkolóknak fogjuk ajánlani"

Az OTP Bank Liga 29. fordulójában a Mezőkövesdet fogadja a DVTK labdarúgó csapata az újjáépített Diósgyőri Stadionban. Csütörtökön sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Fernando Fernandez válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Az első gólt a szurkolóknak fogjuk ajánlani"

OTP Bank Liga 29. forduló

2018. május 5., szombat
17:00 Diósgyőri VTK - Mezőkövesd-Zsóry FC


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) és a szurkolói oldalak (amigeleken.hu, 1910.hu) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernandez: - Nagyon várjuk már a szombati napot! A stadion egyszerűen csodálatos, kiváló az atmoszféra, a gyep kifogástalan, de a mérkőzés mindig más, különösen egy nyitómeccs. Azonban a külsőségeket el kell felejtenünk, számunkra az a legfontosabb, hogy legyőzzük a Mezőkövesdet. Profi játékosként 15 évet töltöttem el a pályán, ezért tudom, hogy az az erő, ami a lelátóról érkezik, óriási pluszt tud adni a játékosoknak. A labdarúgóknak nagyon fontos, hogy érezzék, hogy a drukkerek és a város mögöttük áll. Éppen ezért, a szurkolóknak fogjuk ajánlani hétvégén az első gólt, amit rúgni fogunk.

Tóth László: - Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy mi játszhatjuk az újjáépített Diósgyőri Stadionban az első tétmérkőzést. Ez a város és ez a csapat már megérdemelte az új stadiont és a DVTK szurkolói végre méltó körülmények között szurkolhatnak csapatuknak. Ugyanakkor nem akarunk asszisztálni a hazaiak ünnepléséhez, a mi helyzetünkben csakis a három pont megszerzése a cél. Győzni megyünk Diósgyőrbe és erre képesnek is tartom a csapatot.

Információk