Beharangozó 2018. május 3., csütörtök

Pénteken nyílt edzést tart Fernando

Múlt csütörtökön először léphettek be az újjáépített Diósgyőri Stadionba a szurkolók, ezen a héten szerdán pedig első alkalommal edzett a DVTK első csapata a csodálatos létesítményben.

Pénteken nyílt edzést tart Fernando


Múlt csütörtökön jó hangulatú tesztmérkőzéseket láthatott a közönség, ahol háromezer szurkoló is kitűnő hangulatot teremtett. El lehet képzelni, mi lesz szombaton, amikor teljesen megtelik a stadion! 

A május 5-i nyitómérkőzés előtt háromszor gyakorol a centerpályán a csapat, és azt már tudják a fiúk, hogy milyen tágas az öltöző, milyen sima a gyep, de még nem hallották, hogyan zeng a “Hajrá, Diósgyőr!” a lelátóról.

Ezért pénteken délután várunk minden szurkolót egy közös edzésre, ahol a labdarúgók a pályán dolgoznak, miközben a szurkolók kipróbálhatják a stadion akusztikáját, egyúttal segíthetnek belakni új otthonukat. Ahogy Fernando fogalmazott, profi pályafutása alatt megtanulta, mekkora támogatás érkezhet a lelátóról, ezért nagyon hiányzott az elmúlt másfél évben a csapatnak a valódi hazai pálya. Most a drukkerektől érkező erő nagy pluszt adhat a játékosoknak, akár már az edzésen is.

A gyakorlás fél hatkor kezdődik, a kapuk (a Gombához legközelebb eső 2-es kapucsoportnál) negyed hatkor nyílnak, hogy mikorra a csapat elhagyja az öltözőfolyosót, mindenki elfoglalhassa a helyét a Napos Oldalon (a stadion többi része zárva lesz). Technikai információ: a belépéshez nincs szükség jegyre, szurkolói kártyára, és a büfék sem lesznek nyitva.

Várunk mindenkit a főpróbára a szombati előadás előtt!