Beharangozó 2018. május 3., csütörtök

Utazz ingyen szurkolói jeggyel vagy bérlettel!

Szombaton 14 órától megnyitja kapuit a megújult Diósgyőri Stadion és 15 óra 30 perckor elkezdődik a stadionavató ünnepség. A nagy érdeklődés miatt az MVK Zrt. 14 és 21 óra között ingyenes utazást biztosít az 1-es jelzésű autóbuszokon és az 1-es villamosokon, amihez csak aznapra érvényes DVTK szurkolói jegy vagy bérlet kell.

Utazz ingyen szurkolói jeggyel vagy bérlettel!


Érkezz időben, és legyél részese a helyszínen a 15 óra 30 perckor kezdődő avató ünnepségnek, majd szurkoljunk együtt a DVTK-nak a Mezőkövesd elleni megyei rangadón!

Kérjük a Diósgyőr szurkolókat, az ingyenes közösségi közlekedést használják, hogy elkerüljék a közlekedési dugókat és a parkolási problémákat.

Szombaton, a kapunyitás időpontjától, 14 órától az MVK Zrt. 1-es jelzésű autóbuszai és 1-es jelzésű villamosai sűrűbben közlekednek, az autóbuszok 7-8, a villamosok 4-5 perces követési idővel. A DVTK - Mezőkövesd mérkőzés végén a stadion előtt kialakított ideiglenes buszmegállóból is közlekednek 1-es jelzéssel autóbuszok, de a buszok és villamosok a Bulgárföld és a Diósgyőri Stadion megállóból is egymás után indulnak majd, így a hazajutás is a közösségi közlekedéssel lesz egyszerűbb. 

A grafika mutatja a 1-es busz és 1-es villamos stadion környékén lévő megállóit, a járatok követési gyakoriságát, a megállók és az új stadion közötti gyalogos útvonalakat, valamint az ideiglenes megállót.

A stadion körül kialakított parkolók tele lesznek, ezért a környéken lévő utcákban várhatóan a szokásosnál jóval több jármű parkol majd, ezért kérjük az ott élők türelmét és megértését.

Friss utazási információk az MVK Zrt. facebook oldalán!