Beharangozó 2018. április 30., hétfő

Elkezdődött a belépőjegyek értékesítése is

Hétfőn 18 órakor a meccsjegy.mlsz.hu oldalon megkezdődött a belépőjegyek értékesítése a megújult Diósgyőri Stadion megnyitó ünnepségére, ezzel párhuzamosan a kezdő sípszóig - a szabad helyekre - bérletek is vásárolhatók, amelyek az új aréna első három mérkőzésére érvényesek. Szerdától nyitvatartási időben a Diósgyőri Stadionnál, valamint a Ticket Express jegyirodáiban klubkártya nélkül is kapható belépő a szabad helyekre.

Elkezdődött a belépőjegyek értékesítése is


Amint arról korábban beszámoltunk,  a nyitómérkőzésre érvényes bérlet- és jegyárusítás ezúttal is több szakaszban történik, előbb a régi bérletesek újíthatják meg bérletüket, ezt követően mindenki számára lehetőség nyílik a bérletvásárlásra. Legvégül a belépőjegyek kerülnek értékesítésre a fennmaradó helyekre. 

Jegy- és bérletárusítás

Második szakasz: bérletárusítás

2018. április 27., péntek 18 órától minden szurkolónk előtt megnyitjuk a bérletvásárlás lehetőségét. Ebben a szakaszban - a szabad helyek függvényében - egészen a nyitómérkőzésig váltható bérlet. Az értékesítés online kezdődik, majd 2018. április 30-tól személyesen is lehetőség van bérletvásárlásra.

Érvényes DVTK klubkártya birtokában a bérleteket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is meg lehet vásárolni, ide kattintva.

Harmadik szakasz: jegyárusítás

A legutolsó szakaszban minden szurkoló személyesen és az interneten is vásárolhat  jegyet. Április 30-án 18 órától indul el az online jegyárusítás a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, majd a május 1-i ünnepnapot követően, május 2-án, szerdán 12 órától személyesen is váltható belépő a Diósgyőri Stadionban.

A bérletek és a belépőjegyek árairól, valamint a szektorkiosztásról bővebben ide kattintva olvashatnak szurkolóink.

Klubkártya

Az online jegy és bérlet vásárlás lehetősége miatt a napokban jelentősen megemelkedett a DVTK klubkártya igénylések száma. A lejárt és meg nem hosszabbított, elveszett vagy megrongálódott korábbi kártyák pótlása és az új kártyák igénylése egyaránt 500 forintba kerül. A klubkartya.mlsz.hu oldalon igényelt kártyákat a DVTK Shopban lehet átvenni. 

Nyitvatartás

Diósgyőri Stadion

2018. május 2., szerda 12:00-18:00
2018. május 3., csütörtök 12:00-18:00
2018. május 4., péntek 12:00-18:00
2018. május 5., szombat (meccsnap) 8:00-18:00