Beharangozó 2018. március 1., csütörtök

"Szép feladat előtt állunk"

Az OTP Bank Liga 21. fordulójában a Ferencvárost fogadja a DVTK labdarúgó csapata Debrecenben. Csütörtökön sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Bódog Tamás és Serhii Shestakov válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Szép feladat előtt állunk"

OTP Bank Liga 21. forduló

2018. március 3., szombat
17:00 Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Rádió M-en és az Európa Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Bódog Tamás: - A Ferencváros az első helyen áll, jó csapat egy jó edzővel, nagy szurkolótáborral. Szép feladat előtt állunk, amit remélem, hogy meg tudunk oldani. Fájó vereséget szenvedtünk múlt hétvégén ezért volt nagyon fontos, hogy a Magyar Kupában tovább tudtunk jutni. Ebből tudunk erőt meríteni. Annak ellenére, hogy a Ferencváros a favorit, bízok abban, hogy a hazai pálya előnyét ki tudjuk majd használni és meg tudjuk nehezíteni az FTC dolgát. Mindenki ellen úgy lépünk pályára, hogy győzni akarunk! Ez most sincs másképp.

Thomas Doll: - Jó formában játszottunk az év első mérkőzésén, remélem, ezt a lendületet a DVTK ellen is tovább tudjuk vinni. Sosem könnyű a diósgyőriek ellen játszani, legutóbb, tavaly szeptemberben is csak a második félidőben tudtunk gólokat rúgni. Azt várom a csapattól, hogy mindenki tiszta fejjel, a lehető legnagyobb erőbedobással lépjen pályára, mert csak így lehet esélyünk a győzelemre.

Információk