Beharangozó 2017. december 7., csütörtök

Szurkolói információk a DVTK szombati meccsére

Most szombaton pályaválasztóként lép pályára a DVTK Mezőkövesden, ezért kérünk mindenkit, ne rutinból, a múlt szombati tapasztalat alapján közelítse meg a stadiont! Kérjük szurkolóinkat, kövessék a rendőrségi tájékoztatóban foglaltakat!

Szurkolói információk a DVTK szombati meccsére


Tájékoztató a DVTK szurkolói részére

Mérkőzés: DVTK - DVSC
Időpont: 2017. december 9., szombat 16 óra
Helyszín: Mezőkövesd, Széchenyi út 9. (Városi Stadion)
Jegyinformáció: ezen az oldalon található minden jegyinformáció

Zölddel jelölve a parkolóhely

A gépjárművel érkező Diósgyőr szurkolók figyelmét felhívjuk, hogy részükre Mezőkövesden, az Állomás út végén (a vasútállomás épülete után) található területen áll rendelkezésre parkolóhely. A szurkolók innen gyalogosan körülbelül 700 métert megtéve a Mindszenty József utca és a Batthyány utca érintésével juthatnak el a stadion beléptető kapujáig.

Akik Mezőkövesd más pontján kívánnak járműveikkel megállni, azok figyelmét felhívjuk, hogy a KRESZ-ben meghatározott, megállásra, várakozásra vonatkozó szabályokat tartsák be.

A beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag-és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés időigényes. Kérjük a szurkolókat, időben induljanak el a mérkőzésre! Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig.  

A stadionban a kapunyitás szombaton 15 órakor fog történni, tehát ettől az időponttól érkezhetnek a szurkolók.

Miskolci Rendőrkapitányság