Beharangozó 2017. október 20., péntek

Hasznos információk szombatra

Óriási az érdeklődés a szombati debreceni kettős rangadó iránt. Mivel évtizedek óta nem volt hasonló esemény Magyarországon, kérjük szurkolóinkat, ne megszokásból közlekedjenek. Összeszedtük egy cikkben, mire érdemes odafigyelni.

Hasznos információk szombatra


Mint arról korábban már beszámoltunk, a négy csapat szurkolói - a DVSC bérleteseit is beleszámítva - csütörtök délutánig csaknem 5000 belépőt már megvásároltak elővételben a szombati kettős rangadóra. A DVTK drukkerei már több mint 1000 belépőjegynél tartanak, a diósgyőri szektorokba szóló jegyek rohamosan fogynak.

A belépőjegyekkel kapcsolatos információk korábbi cikkünkben olvashatók.

Szektorbeosztás

 

A DVTK szurkolóinak a Nagyerdei Víztorony felőli 1-es feljáró áll a rendelkezésükre, és az 1., valamint a 17.-18. bejáraton mehetnek a D/6, D/7, D/8-as szektorba.

A DVSC szurkolók az Oláh Gábor utcán parkolhatnak és onnan a 2. és 3. számú feljárón közlekedhetnek a megszokott útvonalon, úgy, hogy az A/2-es szektor 2. és 3. beléptető kapujától a C/6-os szektor 14-es bejáratáig a fél stadion a rendelkezésükre áll.

A szombathelyiek a Nagyerdei Stadion-Ady Endre sugárút találkozásának környékén parkolhatnak, majd az 5. feljárón haladva jutnak be a stadion D/1 szektorába a 15., 16. kapun.

A Budapest Honvéd hívei a stadion északi oldalán a D/3, D/4 szektorokban kerülnek elhelyezésre a 19., 20. kapu felőli megközelítéssel.

A D/7 és D/8 szektor DVSC bérletesei ezúttal a mellettük lévő A/2 szektor 1.-16. sor 1.-11. székek valamelyikén foglalhatnak helyet az érkezési sorrendnek megfelelően.

A C/7, a D/2, a D/5, valamint az A/1 szektorok biztonsági zónaként lezárásra kerülnek!

A kettős rangadó előtt a Nagyerdei Stadion szombaton délután fél 3-tól nyitja meg kapuit! A kettős mérkőzés napján csak a rendezvényre kiadott parkoló kártyával lehet behajtani a Stadion parkolójába!

Javasolt útvonalak és parkoló helyek

A szombati kettős mérkőzésre érkezőknek a Debreceni Rendőrkapitányság által javasolt útvonalak és parkolási lehetőségek:

DVTK szurkolók

M35. számú autópálya, 35. számú főút, Böszörményi út, Doberdó utca, Kartács utca, Móricz Zsigmond körút, Pallagi út.

A diósgyőri szurkolók parkoltatására a Pallagi úti Klinika parkolóban kerül sor.

DVSC szurkolók

Oláh Gábor utca, Ady Endre sugárút, Pallagi út, Vigadó tér.

A stadion megközelítése az Ady Endre sugárút felől történik.

Honvéd szurkolók

M35. számú autópálya, 33. számú főút, Balmazújvárosi út, Füredi út, Böszörményi út, Doberdó utca, Kartács utca, Móricz Zsigmond körút, Benczúr Gyula utca, Ady Endre sugárút, Nagyerdei körút.

A Honvéd szurkolók parkoltatása a Nagyerdei körúton lesz.

Haladás szurkolók

M35. számú autópálya, 33. számú főút, Balmazújvárosi út, Füredi út, Bem tér, Nyíl utca, Hadházi út, Nagyerdei körút, Oláh Gábor utca, Vígadó tér, Ady Endre sugárút.