Beharangozó 2017. augusztus 1., kedd

Nem kaptunk újabb jegyeket

Múlt héten mindössze 90 perc alatt elfogyott a Balmazújváros - DVTK mérkőzésre, a vendégszektorba szóló 306 belépőjegy. A DVTK minden idők második legjobb rajtjának és a diósgyőri szurkolók közismert fanatizmusának köszönhetően előre borítékolható volt, hogy újabb jegyekre nyílik igény.

Nem kaptunk újabb jegyeket


Emiatt a DVTK hivatalos levélben kérte az újonc klubot további szektorok megnyitására. A keddi biztonságtechnikai megbeszélésen a rendező klub határozottan képviselte álláspontját, mely szerint nincs lehetőség a vendégszektor befogadóképességének bővítésére, és további DVTK szurkolók beengedésére. 

Ezért a balmazújvárosiak kérik szurkolóinkat, hogy jegy nélkül senki ne induljon el a mérkőzésre. Arról is tájékoztatott a hazai klub, hogy a rendezők fokozottan ellenőrzik a balmazújvárosi szektorokba belépők személyazonosságát, elkerülendő, hogy vendégszurkolók a nem számukra fenntartott szektorokban foglaljanak helyet.

Ezzel eldőlt, szombaton 18 órától a 306 szerencsés diósgyőrinek a kinn maradó több száz szurkoló helyett is ki kell kiszurkolni a DVTK újabb győzelmét.