Beharangozó 2017. május 19., péntek

Jegyek online és a helyszínen

A vendégszektorok mellett már a B8-as és a B9-es szektor is megtelt az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, így már biztos, hogy jóval több mint ezer szurkolónk buzdítja majd a helyszínen csapatot szombaton. Az MTK Budapest arra kérte klubunkat, tájékoztassuk szurkolóinkat, hogy péntektől csak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, a Ticket Express jegyirodáiban, valamint a helyszínen vásárolhatnak belépőt. A DVTK shopban már nem kaphatók a jegyek.

Jegyek online és a helyszínen


OTP Bank Liga 32. forduló

2017. május 20., szombat
18:00 MTK Budapest - Diósgyőri VTK

Amint arról korábban már beszámoltunk, a vendégszektorok már szerdán reggelre megteltek, így az MTK Budapest felhívja a DVTK szurkolónak figyelmét, hogy az Új Hidegkuti Nándor Stadion vendégpénztárai meccsnapon zárva tartanak. Kérik a vendégcsapat drukkereit, hogy csak azok induljanak útnak, akik érvényes belépőjeggyel rendelkeznek!

Jegyinformációk

12 éves kor alatt a belépés ingyenes, de névre szóló jegyet ki kell állítani, és a jogosultságot a helyszínen igazolni kell (ez a jegytípus online nem kapható).

A B7-es, B6-os, B5-ös és B4-es szektorokba szóló jegyek elővételben egységesen 1755 forintba, a helyszínen a mérkőzés napján 1950 forintba kerülnek. A belépőjegyek péntektől már nem kaphatók a DVTK Shopban.

A helyszínen, a pénztárak - a mérkőzés napján - 14 órakor, a kapuk 16 órakor nyitnak.

A szurkolók és az érdeklődők, 10 % kedvezménnyel 2017. május 20-ig az Interneten (meccsjegy.mlsz.hu) és a Ticket Express jegyirodáiban (szurkolói kártya nélkül Budapesten a Ticket Express Bálnában és a Syma Jegypénztárban) is megválthatják a jegyeiket. A 10 %-os kedvezmény meccsnapon is érvényes, de csak az Internetes vásárlásokra vonatkozik, a mérkőzés napján, a helyszíni pénztárban nem érvényesíthető.

A szurkolók és az érdeklődők 10 % kedvezménnyel, elővételben az Új Hidegkuti Nándor Stadion főpénztárában - a Hungária körút felőli oldalon - is megvásárolhatják a belépőt, 2017. május 19-én, pénteken 15 és 19 óra között.

Az MTK Budapesttel egyetértésben a DVTK is arra kéri a szurkolókat, hogy aki teheti, elővételben vásárolja meg a belépőjegyét, és amennyiben módja van rá, akkor a várható óriási érdeklődés miatt időben (akár több órával a mérkőzés előtt) érkezzen, így elkerülheti a hosszú sorban állást és biztosan nem marad le a mérkőzés elejéről.